23:24
(12:11)
vége
> >
A héten Dunaújvárosban döntetlent játszott egymással a két csapat, ezúttal a fővárosban egy góllal a Kohász jobbnak bizonyult.
A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, a hazaiaknak a 9. percben sikerült átvenni a vezetést. Az MTK-Budapest az előnyét egészen a találkozó hajrájáig megtartotta, az utolsó tíz percben háromgólos volt a hazaiak előnye. A Dunaújváros küzdött, egy pillanatra sem adta fel, másfél perccel a vége előtt pedig a vezetést is átvette. Ezt követően már nem született gól, ez pedig vendéggyőzelmet jelentett.
Köszönöm a figyelmet!
21:26
(14:9)
vége
> >
Két ellentétes félidőt láthatott ma aki kilátogatott Egerbe megnézni a két NB I-es csapat felkészülési mérkőzését.Az első félidőben a hazai csapat dominált és lőtte a gólokat ,öt góllal vezetett is a szünetben.A második félidő azonban gyökeres változást hozott összeállt a vendégek védekezése és a támadások befejezése is sikeres volt így az öt mínuszból öt plusz lett a vendégeknél és megérdemelt győzelem született a végén a rutinosabb Mezőkövesd részéről.Folytatás a felkészülési mérkőzéseken jövő héten kedden Mezőkövesd-Gyöngyös mérkőzéssel.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket kérem Önöket tartsanak velünk legközelebb is!
40:32
(23:17)
vége
> >
Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
34:18
(17:9)
vége
> >
A játék minden elemében jobb volt ma Magyarország, nemzeti válogatottunk könnyedén átrohant a japánokon. Az eredmény mutatós, reméljük decemberben a világbajnokságon is nagyarányú magyar győzelemnek örülhetünk.
Holnap viszont még egyszer összecsap a két csapat, tartsanak akkor is velünk.
Köszönöm a figyelmet!