20:27
(9:14)
vége
> >
Az eredmény mutatja is a két csapat közötti mai különbséget, igen simán győzött az Érd, teljesen megérdemelten. Szeptemberben elhullajtottak a vendégek a Vác ellen két pontot, most azonban ezt idegenben visszaszerezték imponáló játékkal. Egyetlen játékelemben sem tudott a hazai csapat a vendégek fölé nőni, de a leglátványosabb különbség a gyorsaságban és a dinamizmusban volt az Érd javára.

A váciak képtelenek voltak mit kezdeni még az emberelőnyeikkel sem tudtak élni, az Érdet nem zavarta meg még a hármas hátrány sem. A vendégek szekerét főképp Klivinyi, Signaté, Krpez és Gonzalez húzta, de igen fontos pillanatokban mutatott be bravúrokat Janurik Kinga is a kapuban. A hazaiaknál Bíró dicsérhető a kapuban, rajta kívül mezőnyben Hámori és Jovetic harcossága okozott örömet a váci publikumnak. Az Érd viszonylag hamar elhúzott, később is ebből az akkor megszerzett 6-7 gólos fórjából élt meg.

A Vácnak igazából az első negyed óra kivételével nem volt esélye ezen a mérkőzésen, Liscevicnek és Basicnak különösen nem ment. Szondinak voltak még villanásai a második félidőben. A váciak, ha nem javulnak jelentősen játékban, egészen biztosan nem juthatnak négybe, de így még a 6-8. hellyel is gondok lehetnek. Az Érd pedig egyértelműen bejelentkezett a legjobb négybe kerülésért. A Vác ma két góllal többet dobott, mint az érdi meccsen, ám 11-gyel többet kapott.

Vác – Érd: 20-27!
Köszönöm a figyelmet!
----