MHL
Patriot – Amurszkije Tyigri 1:4 (vége)
vége
Patriot Budapest
1:4 (0:1,0:2, 1:1)
Amurszkije Tyigri
szerda 31.10.2012, 18:00 • Jégpalota , Budapest. Férőhely: 2200. • MHL
     
    52:09
    Patriot gólt szerzett! A 4 gólos hátrányban is becsülettel támadó hazaiak végre betalálnak. A gólt David BAJANIK szerezte Priganc átadásából.
     
    49:34
    Amurszkije Tyigri gólt szerzett! Nem sikerül sajnos kapott gól nélkül megúszni a kiállításokat. Egy kipattanó lövést emel a kapuba a tehetetlen Boraros mellett Nikolai STOLIARENKO. A gólpasszt Teslenko adta. A góllal a hazaiak kiegészülnek.
     
    29:11
    Amurszkije Tyigri gólt szerzett! Egy kipattanó lövés után, az elbambuló hazai védők mellett Nikolai STOLIARENKO emel a kapuba. A gólpasszokat Omelyanenko és Teslenko adták.
     
    23:34
    Amurszkije Tyigri gólt szerzett! A kimaradt helyzetek megint megbosszulták magukat. Egy ellentámadás után Egor NAMESTIKOV talált be, Voronoi és Strebkov átadása után.
     
    16:44
    Amurszkije Tyigri gólt szerzett! A Patriot nem tudott élni a lehetőségekkel, amit a kiállítások jelentettek. Ilyenkor szinte törvényszerű, hogy az ellenfél szerez gólt. Sergey SMUROV talált a hazai kapuba, Omelyanenko átadásából.

    urimate

    Gólok és gólpasszok: 53. Bajanik (Priganc) - 17. Smurov (Omelyanenko), 24. Namestikov (Voronoi, Strebkov), 30. Stoliarenko (Omalyanenko, Teslenko), 50. Stoliarenko (Teslenko)


    Patriot Budapest: Boraros (Vay) - Hardi, Nemes, Travnicek, Kuritko, Bajanik, Priganc, Kalinac, Dolnik, Soukup, Csanyi, Bozik, Kocubej, Berljov, Daniska, Piacka, Salka, Potechin, Kubica, Glemba, Holesa
    Amurszkije Tyigri: Finagin (Ivandikov) - Malevanyj, Jakovlev, Těslenko, Strebkov, Pronin, Lesnikov, Kopienko, Terjaev, Kruglickij, Remov, Zub, Tymčenko, Smurov, Voronoj, Omeljaněnko, Mirganov, Tislenko, Namestnikov, Stoljarenko, Abramov

    Játékvezetők: Kantinov, Juhász, Székely

    Nézőszám: 250