Magyarország – Olaszország 4:5 (vége)
vége
Magyarország
4:5 (2:1, 1:2, 1:2)
Olaszország
csütörtök 07.02.2013, 19:00 • Jégpalota, Budapest • Négy Nemzet Torna
     
    57:21
    Olaszország gólt szerzett!

    Egy kiugrás után megvan az 5. olasz gól is. Ezzel megint a vendégek vezetnek. A gólszerző OLIVERO SIMONE. Gólpassz: Morini.
     
    50:49
    Magyarország gólt szerzett!!

    Egy szép kiugrás után SCHMÁL KRISTÓF lőtte ki a hosszú alsót. A gól emberhátrányban született.
     
    43:18
    Olaszország gólt szerzett!

    Egy kapu előtti gyömöszkölésből ismét sikerül a hálóba juttatni a korongot az olaszoknak. A gólszerző LAMBACHER ALEX.
     
    29:51
    Magyarország gólt szerzett!!

    Gyorsan egalizának a hazaiak. Egy jó jobboldali beadás után közelről emel a kapura KÖLLŐ ROLAND. Gólpassz: Majoross és Németh.
     
    28:50
    Olaszország gólt szerzett!

    Kihasználja az emberelőnyös szituációt az olasz csapat. Egy szépen kijátszott akció végén, közvetlen közelről emel a rövid felsőbe JOSE ANTONIO MAGNABOSCO. Gólpassz: Ramoser,és Pace. A góllal a magyar csapat kiegészült.
     
    24:44
    Olaszország gólt szerzett!

    A kimaradt helyzeteknek meglett a böjtje. Egy kiugrás után 2 olasz csatár viheti kapura a korongot, Kornakker tehetetlen. A gólszerző GIOVANNI MORINI. Gólpassz: Ramoser. A gól emberhátrányban született.
     
    18:03
    Magyarország gólt szerzett!!

    Egy elpuskázott helyzet után a kék vonalig csorog ki a korong, ahonnan a kapu elé egy pontos beadás érkezik. A korongot HAMVAI SZILÁRD emeli fel szépen a hosszú felsőbe. Gólpassz: Szabó Pál
     
    14:57
    Magyarország gólt szerzett!!

    Az olasz kapu előtti szuszakolásból végül csak megszületik az első magyar találat. A gólszerző SZABÓ PÁL KRISZTIÁN. Gólpassz: Reisz és Hamvai.
     
    04:10
    Olaszország gólt szerzett!

    Szinte a semmiből született az első gól, sajnos a vendégek találtak be. A gólt PAOLO MORINI szerezte. Gólpassz: G. Morini és Olivero.

    urimate

    Gólok és gólpasszok: 15. Szabó Pál (Reisz, Hamvai), 19. Hamvai (Pál), 30. Köllő (Majoross, Németh), 51. Schmál - 5. P. Morini (G. Morini, Olivero), 25. G.Morini (Ramoser), 29. Magnabosco (Ramoser, Pace), 44. Lambacher, 58. Olivero (P. Morini)


    Magyarország: Arany Gergely, Kornakker Dániel, Daoda Olivér - Kiss András, Garát Zsombor, Herner Olivér, Stispicz Bence, Kovács Attila, Burai Péte,Kocsis Ferenc, Szaller Márk - Kiss Zsombor, Majoross Kristóf, Németh Árpád, Schmál Kristóf, Tóth Richárd, Erdély Csanád, Hamvai Szilárd, Reisz Áron, Szabó Dániel, Szabó Pál Krisztián, Vincze Péter, Köllő Roland
    Olaszország: MANTOVANI Davide, MORANDELL Daniel - BEBER Philipp, LAZZERI Moreno, CORDIANO Massimo, BACHLECHNER Philipp, TAUFERER Ivan, CASAGRANDA Damiano, MUNARI Nicola - MAGNABOSCO Jose, PACE Fabrizio, MORINI Giovanni, RAINER Samuel, RAMOSER Joachim, TOMASINI Jonas, PURDELLER Michael, LAMBACHER Alex, CONCI Davide, BARNABO’ Luca, KRUSELBURGER Tommy, OLIVERO Simone, MORINI Paolo

    Játékvezetők: Varjú Á. - Sóos D., Bedő P.

    Nézőszám: 200