SZKA Szentpétervár – Dinamo Moszkva 2:3 (vége)
vége
SZKA Szentpétervár
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
Dinamo Moszkva
péntek 22.03.2013, 16:30 • Jégpalota, Szentpétervár • KHL
     
    59:10
    Az SZKA gólt szerzett!

    ALEXANDR KUCHERYAVENKO tette izgalmassá a véghajrát. A hazaik a Dinamo kapuja előtt járatták a korongot, Kucherjavenko pedig egy jól eltalált lövéssel szépített.
     
    55:11
    Az SZKA gólt szerzett!

    Sikerült a szépítés a hazaiaknak. ALEXANDR KUCHERYAVENKO kapott egy pontos korongot Burdasovtól, majd kapura is lőtt, a korong végül Jerjomenko hátáról ment be a kapuba.

    Assziszt: Igor Makarov és Anton Burdasov
     
    37:51
    A Dinamo gólt szerzett!

    Sopin korcsolyázott el szépen a palánk mellett, majd Jezhov kauja elé belőtt korongját KONSZTANTIN KACYANCHUK szedte össze, aki kíméletlenül a felsőbe vágta a korongot.

    Assziszt: Alekszej Sopin
     
    19:14
    A Dinamo gólt szerzett!

    Kihasználták a vendégek az emberelőnyös helyzetet. Jezhov kapujánál járatták a korongot, Granak passzolt KONSZTANTIN KASJANCHUKHOZ, aki azonnal a felsőbe vágta. Szép támadás.

    Assziszt: Dominik Granak
     
    00:45
    A Dinamo gólt szerzett!

    Rögtön a mérkőzés elején megszerezte a vezetést a Dinamo. JANNE JALASVAARA messziről lőtte el a korongot, ami a kapuba kötött ki. Jezhov nem sokat látott a lövésből, mivel takarásban volt. Ez ám a kezdés.

    Teleki Péter

    Gólok és gólpasszok: 56. Kusheryavenko (Burdasov, Makarov), 60. Kusheryavenko – 1. Jalasvaara, 20. Kasjanchuk (Granak), 38. Kasyanchuk (Sopin)


    SZKA Szentpétervár: Jezhov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Osipov, Chudinov, Semyonov, Kalinin, Berďjukov, Sigaryov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Varnakov, Panarin, Ramstedt – Afinogenov, Kucherjavenko, Artyuchin – Burdasov, Makarov, Fyodorov
    Dinamo Moszkva: Jerjomenko (Sharychenkov) – Granak, Novak, Jalasvaara, Derlyuk, Gorochov, Mironov, Barancev, Shafigulin – Soin, Babenko, Konkov – Cvetkov, Kokaryev, Petruzhalek – Gorovikov, Sopin, Kasjanchuk – Lukin, Mosalyov, Kvapil

    Játékvezetők: Gusev, Kadyurov – Gordenko, Tomilov