KHL
Dinamo Moszkva – SZKA Szentpétervár 4:2 (vége)
vége
Dinamo Moszkva
4:2 (0:0, 0:2, 4:0)
SZKA Szentpétervár
kedd 26.03.2013, 16:30 • Luzsnyiki, Moszkva • KHL
     
    59:59
    A Dinamo gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Üres kapus góllal zárja le a mérkőzést a Dinamo! Soin hozza el a bulit, majd passzol YURY BABENKO-hoz, aki szinte bekorcsolyázik vele az üresen tátongó szentpétervári kapuba!

    Gólpassz: Sergei Soin
     
    59:55
    A Dinamo gólt szerzett!

    GÓÓÓL! 5 másodperccel a vége előtt megyneri a mérkőzést a Dinamo! Már mindenki a hosszabbításra készült, amikor KONSTANTIN KASYANCHUK eldönti az összecsapás sorsát!

    Gólpassz: Andrei Mironov
     
    48:30
    A Dinamo gólt szerzett!

    GÓÓÓL! A videóbíró visszanézése után mégis csak megadják ALEXEI TSVETKOV gólját! 2:2!
     
    40:16
    A Dinamo gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Hamar szépít a hazai együttes! Egy távoli lövés kipattan Ezhovról, az érkező Dinamo játékos okosan tovább passzol, ahol jön DOMINIK GRANAK, aki az üres kapuba helyezi a korongot!

    Gólpassz: Konstantin Gorovikov és Marek Kvapil
     
    33:46
    Az SZKA gólt szerzett!

    GÓÓÓL! 2:0 már a vendégeknek! Dallman enged el egy lövést a kék vonal és az oldalvonal találkozásától, a korong az emberek sűrűjében valahogy bemegy a hazai kapuba! TONY MARTENSSON a hivatalos gólszerző, úgy látszik, bele tudott még érni a lövésbe!

    Gólpassz: Kevin Dallman és Viktor Tikhonov
     
    27:58
    Az SZKA gólt szerzett!

    GÓÓÓL! Vezet az SZKA! Martensson kap nagyszerű korongot, egészen közelről gyötörné be azt a hazai kapuba, ám Yeryomenko ekkor még véd, a kipattanóra érkezik VIKTOR TIKHONOV, és a kék körön belül lévő pakkot a levegőben megüti, ami a menteni igyekvő kapus mellett utat talál a hálóba!

    Gólpassz: Toy Martensson
    Gólok és gólpasszok: 41. Granak (Gorovikov, Kvapil), 49. Tsvetkov, 60. Kasyanchuk (Mironov), 60. Babenko (Soin) – 28. Tikhonov (Martensson), 34. Martensson (Dallman, Tikhonov)


    Dinamo Moszkva: Yeryomenko – Granak, Novak, Gorovikov, Mosalyov, Kvapil – Jalasvaara, Derlyuk, Soin, Babenko, Konkov – Gorohov, Mironov, Tsvetkov, Kokarev, Volkov – Barantsev, Sopin, Shibayev, Kasyanchuk, Lukin
    SZKA Szentpétervár: Ezhov – Alexandrov, Dallman, Martensson, Tikhonov, Thoresen – Kalinin, Chudinov, Panarin, Varnakov, Ramstedt – Semenov, Pervyshin, Makarov, Kucheryavenko, Prucha – Berdyukov, Fedorov, Sigaryov, Artyukhin, Burdasov

    Játékvezetők: Bulanov, Belov – Shihanov, Sivov

    Nézőszám: 7896