Granada – Real Betis 1:5 (vége)
vége
Granada CF
1:5 (0:3)
Real Betis Balompié S.A.D.
péntek 05.04.2013, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • Primera División
     
    85
    A Betis gólt szerzett!

    Egy kontratámadást követően ÁNGEL LÓPEZ egyedül vezethette a labdát a hazaiak kapusára és nem is hibázott, kilőtte a hosszú sarkot.
     
    72
    A Granada gólt szerzett!

    CARLOS ARANDA fejelt Adrián kapujába, ezzel megszerzi a becsületgólt a házigazda. A gólpasszt Ortiz adta csapattársának.
     
    53
    A Betis gólt szerzett!

    DORLAN PABLÓN végképp eldönti a mérkőzést! Egy bal oldali támadást követően kapott mintaszerű átadás, majd 11 méterről bevette Toňo kapuját.
     
    34
    A Betis gólt szerzett!

    ŐRÜLET!!! Toňo kapus nagyon rosszul jött ki egy beadásra, amit Vadillo fejelt kapufára, majd a menteni igyekvő INIGO LÓPEZ-ről saját kapujába hull a labda. Ez ám a balszerencse!
     
    32
    A Betis gólt szerzett!

    Ez ám a duplázás! RUBÉN CASTRO gyönyörűen nyesett alá a labdának, tanítanivalóan emelte át Toňo kapust! Két perc alatt két gólt lőtt stílszerűen a vendégek csatára.
     
    30
    A Betis gólt szerzett!

    Vadillo szenzációs passza után a teljesen üresen hagyott RUBÉN CSATRO okos gólt lőtt! Egy lövőcsellel elvitte a másik irányba a védőket és a kapust is, majd ellenkező sarokra lőtt.

    Gólok: 72. Aranda – 30. Castro, 32. Castro, 34. López, 53. Pablón, 85. López

    Lapok:   58. Siqueira (GRN), 71. Brahimi (GRN), 83. Buonanotte (GRN) – 1. Igiebor (RBE), 75. López (RBE)   79. Siqueira (GRN)


    Granada CF: Toňo – Iriney Santos (46. Buonanotte), López, Mainz, Siqueira – Torje, Rico, Brahimi, Nolito – Aranda, Torje (Ighalo)
    Real Betis Balompié S.A.D.: Adrián – Chica, Paulão, Mario (46. Perquis), Martínez – Igiebor, Pérez, Caňas, Pabón (64. Molina) – Vadillo (66. Ángel López), Castro

    Játékvezetők: Pérez Lasa – Sáez, Segovia