Újpest FC – Győr 1:2 (vége) | Paks – Ferencvárosi Torna Club 1:3 (vége)
vége
MVM Paks
1:3 (0:1)
Ferencvárosi Torna Club
vasárnap 05.05.2013, 18:30 • Fehérvári úti stadion, Paks • OTP Bank Liga
     
    88
    A Paks gólt szerzett!

    LÁZOK JÁNOS rúgja be a büntetőt, meglehetősen furcsán. A vendégek azt reklamálják, hogy Lázoknak megtört a mozgása a büntető közben, így érvénytelen a gól. A játékvezetőt viszont ez nem hatja meg.
     
    72
    A Fradi gólt szerzett!

    Jobb oldalról végezhetett el szögletet a Ferencváros. A beívelt labdára KLEIN érkezett az ötösön, aki szépen emelkedve a hazai kapuba fejelt.
     
    66
    A Fradi gólt szerzett!

    MUHAMED BESIC rúgja el a szabadrúgást. Míg Németh a lövéshez készül, rendezgeti a sorfalat, addig Pesic stikában rúgja el a labdát. A játékszer a kapu bal sarkába vágódott.
     
    45
    A Fradi gólt szerzett!

    LEONARDO a félidő végén megszerzi a vezetést a Ferencvárosnak. Szabadrúgása megpattant Fiolán, így Németh tehetetlenül nézte a kapuba csapódó labdát.

    Teleki Péter

    Gólok: 88. Lázok (bünt.) – 45. Leonardo, 66. Besic, 72. Klein

    Lapok:   28. Heffler (PAK), 44. Szabó (PAK), 62. Sifter (PAK), 73. Tököli (PAK) – 7. Bönig (FTC), 42. Alempijevics (FTC), 53. Leonardo (FTC), 74. Somália (FTC), 78. Csukics (FTC)


    MVM Paks: Németh G. – Heffler T., Éger, Fiola, Szabó J. – Bartha, Sifter, Eppel, Báló (57. Könyves) – Tököli (80. Vayer), Lázok
    Ferencvárosi Torna Club: Jova – Somália, Klein, Besic, Bönig – Alempijevics, Gyömbér, Leonardo (64. Csukics), Józsi (90. Holman), Martinus (86. Orosz) – Böde

    Játékvezetők: Andó-Szabó Sándor