Real Madrid – CA Osasuna 4:2 (vége) | Barcelona – Málaga CF 4:1 (vége) | Sevilla – Valencia 4:3 (vége)
Rayo Vallecano – Athletic Bilbao 2:2 (vége) | RCD Mallorca – Valladolid 4:2 (vége) | Levante – Real Betis 1:1 (vége)
Granada – Getafe CF 2:0 (vége) | La Coruňa – Real Sociedad 0:1 (vége) | Real Club Celta de Vigo – RCD Espanyol 1:0 (vége)
Real Zaragoza – Atlético Madrid 1:3 (vége)
vége
RCD Mallorca
4:2 (2:1)
Real Valladolid
szombat 01.06.2013, 21:00 • Iberostar Estadio, Mallorca • Primera División
     
    72
    A Valladolid gólt szerzett!

    Remek összjáték végén Bueno tette vissza az alapvonalról az ötös elé a labdát, kicsit hosszan, de OMAR RAMOSNAK ez pontosan így volt jó. Omar levette a labdát az ötös előtt, egy hazai védő még próbált a gólvonalról menteni, de róla is csak befele pattant a labda, így már 4:2 az állás!
     
    69
    A Mallorca gólt szerzett!

    Victor Casadeus passzolt JAVI MARQUEZHEZ, aki a tizenhatoson kívülről remekül kilőtte a jobb alsót! Parádé amit ma Mallorca művel! 4:1!
     
    58
    A Mallorca gólt szerzett!

    MICSODA GÓL! GIOVANI DOS SANTOS a kezdőkörből indulva a tizenhatos széléig verekedte magát, maga mögé utasítva út közben 3-4 védőt, és végül ellőtte Jaime kapus mellett is a labdát!! Hihetetlen szóló!
     
    43
    A Mallorca gólt szerzett!

    ÓRIÁSI GÓÓÓL!!! Kipattant a labda a tizenhatosról, egyenesen JOSÉ LUIS MARTÍHOZ, aki remek átvétel után jó 20 méterről beragasztotta a labdát a jobb alsóba!
     
    30
    A Valladolid gólt szerzett!

    Egyenlít a Valadolid, ALBERTO BUENO góljával! Omar kapott egy jó passzt a bal szélen, remek csellel megverte a védőjét majd lőtt, ezt még Aouate védeni tudta, de a kipattanóra Bueno lecsapott, elvitte a megszeppent kapus mellett a labdát, és a kapuba gurított!
     
    17
    A Mallorca gólt szerzett!

    Megszerzi a vezetést a Mallorca!!!
    ALEJANDRO ALFARO lépett ki remekül két védő közül, egy az egybe mehetett Jaime kapusra, és ahogy azt kell, ellőtte a lábai között a labdát!

    Dávid Kiss

    Gólok: 17. Alfaro, 43. Jose Martí, 58. Dos Santos, 69. Márquez – 30. Bueno, 72. Omar

    Lapok:   50. Geromel (MLR), 72. Dos Santos (MLR), 80. Marquez (MLR)


    RCD Mallorca: Aouate – Hutton, Pedro Geromel, Pedro Bigas, Luna – Tissone, Jose Martí(89. Pina) – Alfaro(84. Pereira), Javi Márquez, Dos Santos(75. Nsue) – Víctor
    Real Valladolid: Jaime – Rukavina, Jesús Rueda, Marc Valiente, Pena – Álvaro Rubio(67. Baraja), Víctor Pérez – Ebert(75. Rama), Bueno(73. Lolo), Omar Ramos – Larsson

    Játékvezetők: Carlos del Cerro – Jesús Calvo, Abraham Álvarez