Nagyatádi FC – Újbuda 0:2 (vége) | Győri ETO FC II. – Aqvital FC Csákvár 1:0 (vége) | Orosháza FC – Rákosmente KSK 1:5 (vége)
Csepel FC – Budaörs 2:0 (vége) | Jászapáti VSE – Cigánd 0:4 (vége) | Tiszaújváros – FC Hatvan 0:0 (vége)
vége
Nagyatádi FC
0:2 (0:1)
Újbuda FC
szombat 19.10.2013, 14:30 • 7500 Nagyatád, Mudin Imre Sportcentrum, Kiszely László u. 40. • NBIII - Nyugati csoport
     
    A parázs hangulatú első játékrészt hasonló második követte. A hazaik mindent megtettek az egyenlítésért, ám az 54. percben ember, majd egy minutummal később kétgólos hátrányba kerültek. A szikrázó csata a folytatásban sem hagyott alább (ezt a kiszabott színes kártyák száma is hűen tükrözi), ám újabb gól már nem született, így a fővárosik mindhárom pontot elvitték a parkok, szobrok és fürdők városából.

    STATISZTIKAI ADATOK:
    Kapura lövés/fejes: 6-9
    A kaput eltalálta: 2-5
    Szöglet: 2-1
    Szabálytalanság: 26-25
    Les: 2-3

    Köszönjük, hogy figyeltek ránk! (16:32:01)
     
    90+2
    Véget ért a találkozó.
     
    91
    Laczkó Dávid ugrott rá páros lábbal derék magasságban Kovács Dávidra, amiért a nagyatádiak középpályása azonnal piros lapot kapott.
     
    90
    Két perc hosszabbítás.
     
    89
    Utolsó újbudai csere: Faragó Bálint érkezett Huszty Dániel helyére.
     
    86
    A hazaiak kapusa, Gyenes András is sárga lapot kapott, szintén reklamálásért.
     
    85
    Szabó Szabolcs reklamálásért kapta a mérkőzés ötödik nagyatádi sárga lapját.
     
    82
    Ihász Patrik szöktette hosszan Huszty Dánielt, aki a másik oldalon induló Kovács Dávid elé tálalt. A vendégek bal oldali középpályása megelőzte Mártont, majd hat méterről a kapu közepébe továbbította a játékszert, azonban lesállás miatt jöhet az NFC.
     
    80
    Gyors fővárosi kontra végén Pleszkán hosszan szöktette Kovács Dávidot, aki azonban csak az alapvonalon túl érte utol a játékszert – nagyatádi kirúgással folytatódhat a találkozót.
     
    78
    A labdát továbbra is valamivel többet birtokolják a tíz emberrel futballozó házigazdák, akik mindent megtesznek a szépítőgólért, avagy az egyenlítésért, de próbálkozásaikat egyelőre nem kísérte siker.
     
    75
    Mixtai bedobása után Szabó centerezett középre, ahol Zmukic érkezett, azonban az NFC támadójának 16 méteres fejese messze elkerülte a látogatók kapuját.
     
    73
    Az utóbbi percek csak a szabálytalanságokról és a pontrúgásokról szóltak, azonban egyikből sem alakult ki semmilyen veszély.
     
    69
    MI MARADT KI!
    Mixtai adott be egy szabadrúgást a jobb oldalról, a játékszer középen Laczkó elé került, aki 12 méterről kapura szúrta, de egy közbelépő védő lábárról a bal alsó sarok mellé vágódott, azonban szöglet helyett kirúgással folytatódik a találkozó.
     
    67
    Vukan Nikolic és Varga Dániel csapott össze egy párharc során, mindkét játékos lent maradt a gyepen, azonban néhány pillanat után mindketten folytatni tudják a játékot.
     
    65
    Az utóbbi percekben csak a mezőnyben jár a labda, alábbhagyott az iram.
     
    63
    A fővárosiak szemmel láthatóan megelégedtek a kétgólos előnnyel, foggal-körömmel lassítják a játékot, míg a nagyatádiak nem tudnak újítani.
     
    59
    Az utolsó hazai csere alkalmával Mixtai Szabolcs érkezett Garai Krisztián helyére.
     
    59
    Második zöld-fehér változtatás: Pákai Gergő helyett Horváth Milán a pályán.

    Vörös Sándor

    Gólok: 16. Kovács, 55. Kovács

    Lapok:   15. Márton (NFC), 17. Petrók (NFC), 39. Zmukic (NFC), 45+2. Akácsos (NFC), 85. Szabó (NFC), 86. Gyenes (NFC)   54. Akácsos (NFC)   91. Laczkó (NFC)


    Nagyatádi FC: Gyenes A. – Szabó Sz., Petrók, Dekanics, (Akácsos – 12.p.), Kovac Z. – Garai, (Mixtai – 59.p.), Pákai, (Horváth M. – 59.p.), Márton A., Laczkó – Zmukic, V. Nikolic
    Cserék: Vörös (cserekapus), Akácsos, Fábián T., Horváth M., Kovács P., Kuckó, Mixtai

    Újbuda FC: Balogh F. – Ihász, Khiesz, Laki, Huszty, (Faragó – 89.p.) – Varga D., Kun G., (Kollár – 57.p.) – Krómer, (Lókai – 46.p.), Vörös D., Kovács D. – Pleszkán
    Cserék: Petrovics (cserekapus), Bruckner, Faragó B., Kollár, Lókai, Németh A., Székely

    Játékvezetők: Szommer Attila (Verbászi Patrik Bence, Varga Gábor)

    Nézőszám: 150