BFC Siófok – Kaposvári Rákóczi FC 1:7 (vége) | Kozármisleny – Paksi FC 0:3 (vége) | Tatabánya – Győr 0:4 (vége)
– MTK Budapest FC 2:1 (vége) | Szolnok – Újpest FC 2:2 (vége) | Diósgyőri VTK – Kisvárda 7:1 (vége)
Nyíregyháza – Debreceni VSC 0:2 (vége) | Sopron – Ferencvárosi Torna Club 1:3 (vége)
vége
Diósgyőri VTK
7:1 (4:1)
Kisvárda Master Good
szerda 20.11.2013, 15:00 • DVTK-stadion, Miskolc • Magyar Ligakupa
     
    88
    Vági András próbált eladni egy nagy esést az ötös sarkánál, Veizer sárgával jutalmazta a látványos homorítást.
     
    86
    A DVTK gólt szerzett!
    Itt a hetedik is! Tisza szögletébe Bacsa Patrik csúsztatott bele, Nacsa nagyot védett, de a kipattanó DEBRECENI ANDRÁS elé pattant, aki tizenöt méterről a jobb alsóba vágta a játékszert. 7-1!
     
    72
    A DVTK gólt szerzett!
    Fél tucatnál jár már a Diósgyőr! Vági András passzolta be az ötösre a labdát remek ütemben, az érkező TISZA TIBOR pedig megelőzte Nacsát és hét méterről a jobb alsóba passzolt. Mesterhármas, 6-1!
     
    65
    Csere a vendégeknél is: a cserekapus Nacsa Péter áll be Lakatos László helyett, a kiállítás miatt.
     
    64
    Jön a két hazai csere, Batioja helyett Boros Gábor, Gosztonyi helyett Nikházi Márk a pályán. A két leballagó játékos tapsot kap, jól játszottak ma.
     
    62
    Szegény embert még az ág is húzza... Tisza indult meg egyedül, Szergej Petranics kirongyolt a kapuból és húsz méterre a gólvonaltól elgázolta a hazaiak csapatkapitányát, amiért azonnal pirosat kapott Veizertől.
     
    60
    Fodor András érkezik Brankovics Péter helyére, szórványos taps kíséretében.
     
    53
    A DVTK gólt szerzett!
    Megvan az ötödik is! BACSA PATRIK ugrott ki Gosztonyi András indításával, majd tíz méterről higgadtan elgurította Petranics mellett a labdát, amely utat talált a jobb alsóba. 5-1!
     
    45
    A hazaiaknál Futács Márkó helyett Bacsa Patrik folytatja, a vendégeknél a gólszerző Barzó Gergőt Miskolczi László váltja.
     
    Vége az első játékrésznek, a mérkőzés érdemi kérdései gyakorlatilag eldőltek, miután Tisza és a bal szélen a vendégvédelmet rendre szétziláló Husic vezetésével a hazaiak megrogyasztották a Kisvárdát és négyet is rájuk számoltak. A vendégek Gelei hibájának köszönhetően szépítettek, de nagy változások kellenének, hogy esélyük legyen a pontszerzésre.
     
    42
    A DVTK gólt szerzett!
    Megint három van közte! Tisza Tibor végzett el szabadrúgást huszonhét méterről. Kapura lőtte, Petranicsról pedig kipattant, épp az ott ólálkodó FUTÁCS MÁRKÓ elé, aki három méterről ballal bepofozta. 4-1!
     
    37
    Várda gólt szerzett!
    Váratlanul szépít a Kisvárda! Egy ártalmatlannak tűnő bal oldali beadást követően Gelei kezéből kiperdült a labda, éppen BARZÓ GERGŐ elé, aki négy méterről bekotorta a játékszert a kapuba. 3-1!
     
    34
    A DVTK gólt szerzett!
    Újabb gól, eldőlni látszik a meccs már most! Senad Husic lódult meg sokadszor a bal szélen, TISZA TIBOR elé tálalt, aki kettőt tolt a labdán, majd tizenötről kilőtte a jobb alsó sarkot! 3-0.
     
    28
    A DVTK gólt szerzett!
    Megduplázta előnyét a hazai csapat! Futács Márkó kapott labdát Husictól, majd balról AUGUSTO BATIOJA elé tálalt, aki tíz méterről, fordulásból, laposan a bal alsóba lőtt. 2-0!
     
    19
    Tisza el is vállalta éles szögből a szabadrúgást, óriási kapufát lőtt, Petranics nem érhette volna el.
     
    13
    Takács tálalt hosszú indítással Tisza elé, aki szép labdalevétel után átemelte Petranics fölött, de a labda a kapu mellé pattant. Nagy helyzet maradt ki.
     
    11
    A DVTK gólt szerzett!
    Vezet a Diósgyőr! Vági robogott el a jobb szélen, az alapvonalról Futács Márkó elé tálalt, aki az üres kapu helyett a kapufát találta el (egy méterről), a kipattanót viszont TISZA TIBOR ballal, kapásból, hét méterről bevágta a léc alá! 1-0!

    Dénes Szarka


    Kommentátort keresünk a Kisvárda Master Good csapatának meccseihez. További információk.

    Gólok: 11. Tisza, 28. Batioja, 34. Tisza, 42. Futács, 53. Bacsa, 72. Tisza, 86. Debreceni – 37. Barzó

    Lapok:   88. Vági (DVTK)   62. Petranics (VSE)


    Diósgyőri VTK: Gelei – Vági, Alves, Debreceni, Husic – Takács, Abdouraman – Gosztonyi (Nikházi 64'), Tisza, Batioj (Boros 64') – Futács (Bacsa 45')
    cserék: Rajic, Gohér, Bacsa, Nikházi, Hanek, Barczi, Boros
    vezetőedző: Tomiszlav Szivics

    Kisvárda Master Good: Petranics – Farkas, Soós, Brankovics (Fodor 60'), Horváth – Pálvölgyi, Nagy B., Varga A., Barzó (Miskolczi 45') – Kapacina, Lakatos (Nacsa 65')
    cserék: Nacsa, Hegedűs, Oláh, Miskolczi, Fodor, Ramos, Pavlov
    vezetőedző: Révész Attila

    Játékvezetők: Veizer Roland – Horváth R., Berettyán

    Nézőszám: 550