Magyarország – Észtország 8:2 (vége)
vége
Magyarország
8:2 (1:0, 4:1, 3:1)
Észtország
szerda 18.12.2013, 16:30 • Miskolci Jégcsarnok • U18 Div. I/B Férfi Világbajnokság
     
    54:31
    Magyarország gólt szerzett!!

    Itt a nyolcadik. Szegény észteket nagyon megveri a magyar csapat. Sárpátki Tamás passzolt jobbról SEBŐK BALÁZS pedig a kapu jobb oldalába vágja a korongot.
     
    52:45
    Magyarország gólt szerzett!!

    GALLÓ VILMOS vezetettb kontrát, majd vágta fel a bal felsőbe a pakkot, ez már a hetedik gól!
     
    50:26
    Magyarország gólt szerzett!!

    RITÓ a jobb oldalt a kapu mögül indult be a kapu fele, majd egy két csel után felvágta közvetlen közelről a felső lécre. A gólvonalon pattogott a korong, de a játékvezetők megadták a találatot. emberhátrányban szerez találatot a magyar csapat.
     
    47:11
    Észtország gólt szerzett!

    Egy bepasszolt labdát tudott VASSILJEV középről a kapuba kotorni, ezzel szépítettek a vendégek.
     
    36:41
    Magyarország gólt szerzett!!

    Az ötödiket NAGY KRISZTIÁN távolról bombázta be a pakkot a bal felsőbe!
     
    35:20
    Magyarország gólt szerzett!!

    SÁRPÁTKI TAMÁS szerzi meg a negyedik gólt, Galló Vilmos passzából! Eldőlni látszik ez a mai találkozó, bár még rengeteg van vissza, de akkorát nem fejlődhet az észt csapat, hogy ezt megfordítsák, mi pedig nem eshetünk vissza akkorát.
     
    28:45
    Magyarország gólt szerzett!!

    Sebők Balázs lőtt a jobb oldalról közvetlen közelről, ezt Seppenen még védte, de pont KOCSIS FERENC elő pattant, aki belőtte a kapuba a korongot.
     
    26:26
    Magyarország gólt szerzett!!

    Gólra váltott emberelőny! Rengeteg lövést kap az észt kapu, a legutóbbit GALLÓ VILMOS váltotta pontra, aki Nagy Krisztiántól kapott nagyszerű passzt középre és nem hibázott onnan.
     
    24:03
    Észtország gólt szerzett!

    Puzakov lőtt először bal oldalról, de ezt még hárította Arany G., de a kipattanó a távol álló Ljubobratetshez pattant, aki lepasszolt KATONAK, aki kilőtte jobbról messziről a jobb felsőt.
     
    12:55
    Magyarország gólt szerzett!!

    Szabó Krisztián a jobb oldalt indult el szépen befelé, átverve ellenfelét, majd középre passzolt, ahol REISZ ÁRON a jobb felsőbe vágta a korongot körülbelül két méterről.

    Jankó Gergely

    Gólok és gólpasszok: 13. Reisz (Szabó K.), 27. Galló (Nagy K.), 29. Kocsis (Sebők), 36. Sárpátki (Galló), 37. Nagy K., 51. Ritó, 53. Galló, 55. Sebők (Sárpátki) – 25. Kato (Ljubobratets), 48. Vassiljev


    Magyarország: Arany G. (Ágoston) – Láday, Korbuly, Erdély, Kocsis, Vincze – Arany M., Reiter, Sebők, Galló, Könczei – Dósa, Stipsicz, Nagy K., Keresztúry, Ritó – Garát, Sárpátki, Szabó K., Reisz, Vokla.
    Észtország: Seppenen (Sizov, Bugai) – Terna, Dotskin, Fursa, Parras, Vasjonkin – Anohhin, Antsevski, Ljubobratets, Vassiljev, Kulakov – Kerna, Kato, Tugo, Puzakov, Russ – Antonov, Zaitsev, Sinikas, Petrov, Vinogradov.

    Játékvezetők: Yuriy Oskirko, H. Dahl, D. Erdle.

    Nézőszám: 400