Miskolci Jegesmedvék – EC Klagenfurt AC 1:4 (vége)
vége
Miskolci Jegesmedvék
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
EC Klagenfurt AC
szombat 04.01.2014, 19:00 • Miskolci Jégcsarnok • Erste Bank Juniors League
     
    59:43
    A Klagenfurt gólt szerzett!
    El is dől a meccs, ha még eddig nem dőlt volna, a Miskolc térfelén birkóztak kicsit az Adámy által elszórt korongért, amelyet végül MICHAEL KERNBERGER szerzett meg, aki tíz méterről az üresen tátongó kapuba emelt. 1-4!
     
    37:35
    A Klagenfurt gólt szerzett!
    Góllá érett a vendégek fölénye! Daniel Obersteiner húzott el a bal szélen, majd a teljesen egyedül érkező URH MARKELJ elé passzolt, aki a hosszún kapásból, fél méterről bepaskolta a pakkot a kapuba. 1-3!
     
    12:27
    A Klagenfurt gólt szerzett!
    Vezetnek a vendégek! Az emberelőny lejárta előtt tizenöt másodperccel sikerül begyötörni a pakkot Kiss kapujába. DANIEL OBERSTEINER a nagy kapu előtti kavarodás végén a vert helyzetben lévő kapus mellett fél méterről kotorta a korongot az üres kapuba.
     
    9:14
    A Klagenfurt gólt szerzett!
    Egyenlít a KAC! Albert egy óriási ziccert hagy ki a vendégek kapuja előtt és azonnal büntetnek az osztrákok. Maximilian Kreiner passzából megindult THOMAS STEINER, aki jobbról bevágja a rövid felsőbe! 1-1!
     
    7:52
    A Miskolc gólt szerzett!
    Vezet a Miskolc! MAGYAR BALÁZS indult meg a bal szélen, majd elkezdett befelé húzni, öt méterről lőtt, a mellényúló Holzer keze mellett a jobb felső sarokba!

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 8. Magyar (Lackner) – 10. Steiner (Kreiner), 13. Obersteiner, 38. Markelj (Obersteiner, Witting), 60. Kernberger (Obersteiner)


    Miskolci Jegesmedvék: Kiss (Nagy) – Bartha, Adámy, Magyar, Lackner – Győrfy, Demendi, Janovits, Albert, Herczeg – Tóth B., Bajusz, Karda M., Karda N. – Fazakas, Várkonyi, Deák
    EC Klagenfurt AC: Holzer (Cirtek) – Kernberger, Widnig, Witting, Obersteiner, Markelj – Gradischnig, Matschigg, Adlassnig, Lang, Waldner – Kreiner, Wilhelmer, Macuh, Ostermann, Steiner

    Játékvezetők: Juhász – Kormos, Nyíri

    Nézőszám: 80