Liverpool F.C. – Swansea City 4:3 (vége) | Newcastle United – Aston Villa FC 1:0 (vége) | Norwich – Tottenham Hotspur 1:0 (vége)
vége
Liverpool Football Club
4:3 (3:2)
Swansea City
vasárnap 23.02.2014, 14:30 • Anfield Road, Liverpool • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    74
    Liverpool gólt szerzett!!
    GÓÓÓL! Harmadszor is vezetnek a hazaiak! Gerrard hosszú indítását Suárez veszi le, aki laposan tüzel a tizenhatoson kívülről, Williams blokkol a labda JORDAN HENDERSON lábára pattan, aki kapásból teszi azt kapura, Vorm bravúrral véd, a labda lecsorog, a saját labdájára startol a hazaiak középpályása, és bekotorja azt két lépésről a kapuba a fekvő hálóőr mellett! 4-3!
     
    48
    A Swansea gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Másodszor is egyenlítenek a vendégek! WILFRIED BONY áll a labda mögé, és magabiztosan helyez a jobb alsóba! 3-3!
     
    36
    Liverpool gólt szerzett!!
    GÓÓÓL! Ismét vezetnek a vörösök! Remek rövid passzos játék végén Suárez lágy ívelését DANIEL STURRIDGE fejeli az ötösön belülről a kapuba! 3-2!
     
    27
    A Swansea gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Egyenlítenek a vendégek! A pontrúgást Bony csúsztatja meg, ez megpattan még MARTIN SKRTEL vállán, a labda pedig átpattan Mignolet feje fölött! 2-2!
     
    23
    A Swansea gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Hamar szépítenek a walesiek! Dyer vezeti a hazai tizenhatossal párhuzamosan a labdát, JONJO SHELVEY elé tálal aki kapásból teker a hosszú felsőbe, micsoda gól! 2-1!
     
    20
    Liverpool gólt szerzett!!
    GÓÓÓL! Növelik előnyüket a vörösök! Sturridge indul az oldalvonal mellől, remek egyéni alakítása után JORDAN HENDERSON elé tálal, aki nemes egyszerűséggel 18 méterről a hosszú felsőbe teker! Vorm mozdulni sem tudott! 2-0!
     
    3
    Liverpool gólt szerzett!!
    GÓÓÓL! Hamar megszerzik a vezetést a vörösök! Sterling ugratja ki jobb külsővel DANIEL STURRIDGE-t, aki a tizenhatoson kívül megelőzi a kifutó kapust, majd az üres kapuba lő! 1-0!

    Nagy Zalán

    Gólok: 3. Sturridge, 20. Henderson, 36. Sturridge, 74. Henderson – 23. Shelvey, 27. Skrtel (öngól), 48. Bony (bünt.)

    Lapok:   26. Skrtel (LFC)


    Liverpool Football Club: Mignolet – Johnson, Skrtel, Agger(K. Touré, 63., Flanagan – Gerrard, Henderson – Sterling(Allen, 58.), Coutinho, Suárez– Sturridge(Moses, 79.)
    Swansea City: Vorm – Rangel, Chico, Williams, Taylor – Britton, de Guzman(Hernández, 73.) – Dyer(N'Gog, 78.), Shelvey(Canas, a szünetben), Routledge – Bony

    Játékvezetők: Mike Jones – Scholes, Brooks

    Nézőszám: 45000