Nové Zámky – Corona Brasov Wolves 4:2 (vége)
vége
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
Corona Brasov Wolves
vasárnap 09.03.2014, 16:15 • Érsekújvári Jégcsarnok • MOL Liga
     
    59:36
    És eldől a mérkőzés!! ERIK WEISSMANN megszerzi a korongot a védekező harmadban, megindul, majd félpályáról higgadtan az üres kapuba helyez!
     
    48:18
    Óriási gól!!!! VLADIMIR KAMES kapja meg a korongot nyolc méterre a kaputól, kapásból meg is küldi, bődületes nagy gólt ragaszt a bal felső sarokba!! Kihasználja az emberelőnyt a hazai csapat és ismét ők vezetnek!
     
    40:15
    Zseniális góllal egyenlít az Érsekújvár!! ALBIN PODSTAVEK két védő és a kapus előtt is elviszi a korongot, mindenkit átver egy lövőcsellel, kivár, majd mikor már mindenki fekszik, balról, éles szögből bevágja a kapuba! 2-2, villámgyors találat!
     
    29:26
    Vezet a Brassó!!! Kevin Wehrs lő messziről, Chovanról kijön, aztán Gliga próbálkozik, szintén kijön a kapusról, de az érkező PÉTER RÓBERT ellen már nem volt esélye Chovannak, a támadó három méterről bevágta a kapuba a pakkot a kiszolgáltatott kapus mellett.
     
    15:23
    A semmiből egyenlít a Brassó!! Az előző kisebb balhé után Pysarenko és Uram kaptak két-két perc büntetést, a négy a négy elleni játékhoz pedig jobban alkalmazkodtak a vendégek. Zsók Levente vitte be a kapu mögé a pakkot, majd jobbról ROBERTO GLIGA elé passzolt, aki egyedül maradt, elhúzta Chovan előtt és bevágta egy méterről! 1-1, újrakezdődik a meccs!
     
    7:19
    Érsekújvári GÓL! Ami nem sikerült előnyből, az sikerül egyenlő létszámnál! Peter Polcik passza után ERIK CALADI közelíti meg a kaput, majd öt méterről ellövi, Polc belekap, de átcsúszik rajta a pakk és becsorog a kapuba! 1-0, vezetnek a hazaiak!

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 8. Caladi (Polcik), 41. Podstavek (Kowalczyk, Hrudik), 49. Kames (Weissmann, Frolik), 60. Weissmann – 16. Gliga (Zsók, Wehrs), 30. Péter (Gliga, Wehrs)


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajcovic) – Hrudik, Kowalczyk, Podstavek, Hurtaj, Uram – Baron, Kames, O. Stefanka, Weissmann, Frolik – Sucharda, Siska, Caladi, Uhnak, Polcik – Kral, Pavesic, Dubec, Ruzicka, M. Stefanka
    Corona Brasov Wolves: Polc (Fülöp) – Wehrs, Nagy, Molnár, Saluga, Dornic – Mastaleriu, Hietamaki, Zsók, Péter, Gliga – Pysarenko, János, Antal, Butochnov, Petres – Bálint, Márton

    Játékvezetők: Haszonits, Kincses – Vas, Soós

    Nézőszám: 2500