Chelsea F.C. – Arsenal FC 6:0 (vége) | Cardiff City FC – Liverpool F.C. 3:6 (vége) | Everton FC – Swansea City 3:2 (vége)
Hull City – West Bromwich Albion 2:0 (vége) | Manchester City – Fulham FC 5:0 (vége) | Newcastle United – Crystal Palace 1:0 (vége)
Norwich – Sunderland AFC 2:0 (vége) | West Ham United – Manchester United 0:2 (vége)
vége
West Ham United
0:2 (0:2)
Manchester United
szombat 22.03.2014, 18:30 • Boleyn Ground, London • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    82
    Matt Taylort a hazaiak utolsó cseréje, Nocerino váltja.
     
    80
    Downing jobb oldali beadására jól érkezett középen Carlton Cole, azonban a kapu torkánál nem találta el a labdát, ami Carrickről vágódik szögletre!
     
    78
    A szintén jól játszó Mata helyén pedig Welbeck.
     
    77
    Kettős csere a MU-nál: a két gólt szerző Rooney hagyja el a pályát, Hernández váltja.
     
    73
    Újabb csere a hazaiaknál: Nolan jön le, a helyén Carlton Cole folytatja.
     
    58
    Cserél a West Ham: Diamé helyén Jarvis folytatja.
     
    47
    Young kicsiben végzi el a szögletet, majd visszakapja Matatól, és balról, 18 méterről lő kapura. Adrián fogja a középre tartó lövést!
     
    39
    Gyorsan jött a felívelt labda az ellentámadás során a manchesteriektől, Matat csak szabálytalanul tudta megállítani Taylor. Hátulról rántotta le a spanyolt, sárga lapért.
     
    34
    Collins kap sárgát szövegelésért!
     
    33
    A Manchester gólt szerzett!
    Ismét lekontrázta ellenfelét a Manchester United: Young kapta a jobb szélen a labdát, be is adta McCartney mellett, középen Tomkins balszerencsésen pont az érkező WAYNE ROONEY-ra rúgta a játékszert, ami így a vendégek csapatkapitányáról került a kapu bal alsó sarkába! 0:2!
     
    30
    Remek kontrát vezetett a Manchester, Rooney kapta a bal oldalon a labdát, laposan passzolta vissza a tizenhatosnál érkező Matanak, a spanyol eltolta egy védő mellett, majd 14 méterről a hosszú alsó felé lőtt, Adrián ezúttal is hárított!
     
    28
    A sarokrúgást követően Carroll fejelt kiszorított helyzetből, Rafaelben akadt el a labda. Sokan kezezést reklamáltak, de a játékvezető jó helyen volt, így nem ítélt büntetőt.
     
    25
    Noble veszített labdát a saját térfelén, Mata jöhetett vele, szépen tette ki a bal oldalon érkező Kagawanak, aki balról lőtt kapura 10 méterről. Adrián ezt is fogta, újabb fontos védés a spanyoltól!
     
    16
    Újabb Carroll fejes, ezúttal Downing fűzte át magát védőjén a bal szélen, a centerezését követően a támadó 7 méterről fejelt de Gea kezei közé!
     
    15
    Egy szabadrúgást követő beadás után Carroll fejelhetett 6 méterről Jones szorításában, a labda nem sokkal kerülte el a bal sarkot!
     
    11
    Downing vezette fel a labdát, miután leadta azt, Rafael csúnyán belement. Sárga lap!
     
    8
    A Manchester gólt szerzett!
    WAYNE ROONEY! Egy kivágott labda Youngtól, Rooney a félpályánál átveszi, látja, hogy Adrián kinn áll a kapujából, ezért rátűzi. Egyet még pattan a gólvonal előtt, de végül a keresztléc alatt a kapuban köt ki a lövés! Hatalmas gól, klasszis megoldás Wayne Rooneytól! 0:1!



    (Forrás: 101greatgoals.com)
     
    6
    Downing végzi el a sarokrúgást, a röviden Demel érkezik, a kapu felé csúsztat, megpattan egy védőn, de így is centikkel megy csak mellé.
     
    5
    Tomkins adta el hátul a labdát, Kagawa csapott le rá, majd ugratta ki Juan Matat, aki balról, 10 méterről tüzelt a rövid sarok felé. Adrián fogta a lapos lövést!
     
    3
    Young szögletét még kivágják, azonban az újabb beadást követően Fellaini teljesen üresen fejelhetett 6 méterről. A gólba tartó fejesét Carroll vágta ki a gólvonalról!

    Ákos Pallag

    Gólok: 8. Rooney, 33. Rooney

    Lapok:   34. Collins (WHU), 39. Taylor (WHU) – 11. Rafael (MAN)


    West Ham United: Adrián – Demel, Tomkins, Collins, McCartney – Diamé (58. Jarvis), Noble – Downing, Nolan (73. C. Cole), Taylor (82. Nocerino) – Carroll

    Vezetőedző: Sam Allardyce

    Cserék: Jääskeläinen (K), Reid, Jarvis, Armero, J. Cole, C. Cole, Nocerino

    Manchester United: de Gea – Büttner, Carrick, Jones, Rafael – Mata (78. Welbeck), Fellaini, Fletcher, Young – Kagawa – Rooney (77. Hernández)

    Vezetőedző: David Moyes

    Cserék: Lindegaard (K), Evra, Hernández, Nani, Welbeck, Cleverley, Januzaj

    Játékvezetők: L. Mason – S. Bennett, J. Collin – M. Jones

    Nézőszám: 34237