Mezőkövesd Zsóry FC – Budapest Honvéd FC 1:0 (vége)
vége
Mezőkövesd Zsóry FC
1:0 (1:0)
Budapest Honvéd FC
péntek 28.03.2014, 19:00 • Városi stadion, Mezőkövesd • OTP Bank Liga
Prematch odds
     
    Egy nagyon jó iramú mérkőzést nyert meg a Mezőkövesd, Menougong góljával. Kemenes mindent megtett, de ez a találat volt a döntő. A Kispestnek két lehetősége is volt az egyenlítésre, de a kapufa mind a két alkalommal mentett. Mégis azt kell hogy mondjam, megérdemelten tartotta otthon a három pontot a Kövesd és ezzel megszerezte első tavaszi győzelmét. A Honvéd kicsit talán ötlettelen és statikus játékot mutatott ma, nem tudta áttörni s házigazdák védelmét. A Honvéd maradt a negyedik helyen egyelőre, ahogy a Mezőkövesd se tudott előrébb lépni.
    Köszönöm a figyelmet, szép estét kívánok és előre is kellemes hétvégét. (20:56:50)
     
    Mérkőzés vége.
     
    90+2
    Daud végezte el végül jó helyről és tekerte élesen a kapu elé, támadó játékos nem ért oda, így Horváth fogta meg az előtte lepattanó labdát!
     
    90+2
    Daud kap még sárgát, rossz helyről akarta elvégezni a szabadrúgást.
     
    90+1
    A mérkőzés talán legjobbja, természetesen a Honvéd kapusa Kemenes mellett, Bognár hagyja el a pályát, Farkas érkezik az utolsó percekre.
     
    90+1
    Ikenne-King harcolt ki szabadrúgást a jobb oldalt az oldalvonal mellett. 32 méterre az alapvonaltól.
     
    90+1
    Két perc lesz a ráadás.
     
    90
    Cseréhez készülnek a vendéglátók, Farkas fog beállni.
     
    89
    Egy bal oldali szögelt után a kövesdi tizenhatoson belül pattog a labda, nehézségek árán azonban tisztázni tudnak a hazaiak.
     
    88
    Lupoli lőtt 18 méterről, Horváth védte a lapos próbálkozás. Nem volt benne elég erő.
     
    87
    A pálya szétszakadt, mintha nem lenne középpályás sor egyik oldalt se, olyan könnyen hozzák át a csapatok a labdát a félpályán.
     
    86
    Ignjatovic a saját térfeléről ívelt a kapu elé egy szabadrúgást, Lupoli fejelt az ötösről és a felső lécről hagyja el a pályát a labda! Újabb óriási egyenlítési lehetőség.
     
    85
    Újabb veszélyes kontra, Fótyik keveredett előre, Melczer játszotta meg és középről 14 méterről próbálkozott, Kemenes hihetetlen bravúrjával továbbra is 1-0 és van esélye a fővárosiaknak. Lábbal, térddel hárított.
     
    83
    Daud passzolt középre, Lupoli fordulásból lőtt 11 méterről, de blokkolták a hazai védők, majd Baráth lövése szabadított fel.
     
    82
    Bognár végezte el jobb oldalról a sarokrúgást, a hosszú Velincky-t kereste, a középpályás kifele hozta a labdát, majd tekerte kapura húsz méterről, a jobb kapufa mellett zúgott el a labda centikkel!
     
    81
    Újabb hatalmas helyzet a Kövesdnél! Bognár a jobb szélen húzta meg, majd Ikenne-King mellett tolta el és lőtt, de Kemenes szenzációs bravúrt mutatott be megint!
     
    81
    Bognár szenzációsan játszik, Melczert ugratta ki középen, egyedül vitte a kapura, majd eltolta a kapus mellett, de el is esett. Kemenes nem ért hozzá!
     
    80
    Továbbra is Bonazolli-t és az íveléseket erőlteti a Kispest.
     
    79
    Magára húzza a Mezőkövesd ellenfelét, pedig egy emberrel többen játszanak. Ez megbosszulhatja magát.

    Jankó Gergely

    Gólok: 27. Menougong

    Lapok:   8. Takács (MZSE), 11. Fótyik (MZSE), 73. Velicky (MZSE), 77. Dobos (MZSE) – 31. Alcibiade (HON), 55. Holender (HON), 90+2. Daud (HON)   67. Alcibiade (HON)


    Mezőkövesd Zsóry FC: Kezdők: Horváth – Takács, Gévay, Szalai, Fótyik – Velicky, Hegedűs D. (71. Dobos), Kiss M., Bognár (Bognár 90+1), Harsányi – Menougong (68. Melczer). Cserék: Szántai, Szilvási, Farkas, Dobos, Melczer, Olasz, Balajti.
    Budapest Honvéd FC: Kezdők: Kemenes – Alcibiade, Ignjatovic, Ikenne-King, Baráth – Vécsei, Zivanovic (53. Daud), Holender (62. Lupoli), Hidi – Bonazzoli, Job (71. Lovric). Cserék: Czuczi, Lupoli, Lovric, Diarra, Daud, Mancini, Nagy G..

    Játékvezetők: Solymosi Péter, Berettyán Péter, Király Krisztián.

    Nézőszám: 2800