Szlovénia – Magyarország 2:0 (vége) | Ukrajna – Japán2 2:3 (vége) | Ausztria – Dél-Korea 7:4 (vége)
vége
Ausztria
7:4 (5:4, 0:0, 2:0)
Dél-Korea
szerda 23.04.2014, 12:30 • Goyang Ice Rink • Div. I/A Világbajnokság
     
    57:30
    Ausztria gólt szerzett!

    BRIAN LEBLER kap egy kihagyhatatlan passzt Kochtól, s az osztrák játékos nem hibázik, a korongot Park hátra mögé juttatja, ezzel eldönti a találkozót!

    Gólpassz: Thomas Koch
     
    53:31
    Ausztria gólt szerzett!

    Kétgólos előnyhöz jutnak a sógorok! KONSTANTIN KOMAREK egy elegáns csel után fonákkal veszi be Park kapuját!

    Gólpassz: Thomas Hundertpfund
     
    16:52
    Ausztria gólt szerzett!

    Villámgyorsan visszaveszi az előnyt az osztrák alakulat! THOMAS HUNDERTPFUND jár túl Son kapus eszén, aki a palánk mögül "passzírozza" be a korongot a koreai kapus háta mögé.

    Gólpassz: Brian Lebler és Thomas Koch
     
    15:05
    Dél-Korea gólt szerzett!

    Újra döntetlen az állás! Radunske korcsolyázott az osztrák kapusra, próbálkozását hárítja Starkbaum, azonban ott ólálkodik a senki által nem őrzött KIM KISUNG, aki ma már második gólját üti!

    Gólpassz: Brock Radunske és Kim Sangwook
     
    14:50
    Ausztria gólt szerzett!

    Altman lövésébe BRIAN LEBLER teszi bele az ütőjét, amiről a kapuba vágódik a korong, így újra vezetést szereznek a sógoroknak!

    Gólpassz: Mario Altmann és Martin Schumnig
     
    12:08
    Ausztria gólt szerzett!

    Emberelőnyben egalizálnak az osztrákok! Koch vonta magára három koreai figyelmét, ezt használta ki BRIAN LEBLER, aki beveszi a tehetetlen Son kapuját.

    Gólpassz: Dominique Heinrich és Thomas Koch
     
    11:12
    Ausztria gólt szerzett!

    Újabb gólt ütnek az osztrákok! THOMAS HUNDERTPFUND egy az egyben korcsolyázhatott a koreaiak kapusára, az osztrák nem hibázik, hozza vissza a meccsbe a sógorokat.

    Gólpassz: Thomas Koch és Markus Schlacher
     
    09:49
    Ausztria gólt szerzett!

    Villámgyorsan szépítenek a sógorok! Ebben a gólban bizony benne volt az ázsiaiak portása! MICHAEL SCHIECHL Son kapujának bal oldalát lövi ki.

    Gólpassz: Benjamin Petrik és Stefan Bacher
     
    08:13
    Dél-Korea gólt szerzett!

    Micsoda meglepetés! Már hárommal mennek az ázsiaiak! A harmadik találat KIM KISUNG nevéhez főződik, aki egy jól sikerült lövéssel kilövi Starkbaum kapujának jobb felső sarkát!

    Gólpassz: Kim Sangwook és Brock Radunske
     
    07:42
    Dél-Korea gólt szerzett!

    Kétgólos előnyt harcolnak ki a koreaiak! MINHO CHO egyedül korcsolyázhatott az osztrák portásra, az ázsiai játékos nem hibázott, a kapuba juttatta a korongot.

    Gólpassz: Kim Kisung és Michael Owen Swift
     
    03:45
    Dél-Korea gólt szerzett!

    Meglepetésre vezetnek az ázsiaiak! Radunske lökete után a korong PARK WOOSANG-on változtatott irányt, ezt követően a játékszer pedig a kapuban kötött ki.

    Gólpassz: Kim Kusung és Michael Owen Swift

    Tinta Sándor

    Gólok és gólpasszok: 10. Schiechl (Petrik, Bacher), 12. Hundertpfund (Koch, Schlacher), 13. Lebler (Heinrich, Koch), 15. Lebler (Altmann, Schumnig), 17. Handertpfund (Lebler, Koch), 54. Komarek (Hundertpund), 58. Lebler (Koch) – 4. Park (Kim K., Swift), 8. Cho (Kim K., Swift), 9. Kim K. (Kim S., Radunske), 16. Kim K. (Radunske, Kim S.)


    Ausztria: Starkbaum – Altmann, Schuming, Heinrich, Schlacher, Muhlstein, Bacher, Peter, Mitterdorfer – Lebler, Koch, Hundertpfund – Komarek, Oberkofler, Iberer – N. Petrik, Schiechl, B. Petrik – Fischer, S. Geier, M. Geier
    Dél-Korea: Son (20. Park) – Lee, Oh, Young, D. Kim, Y. Kim, H. Kim, W. Kim, Young – S. Kim, K. Kim, Radunske – W.J. Kim, Swift, Cho – Park, Shin, Y. Lee – Ahn, H.J. Kim, Y.J. Lee

    Játékvezetők: Anisimov, Brill – Kanazawa, Ritter