Les Rapaces de Gap – Cracovia Kraków 4:5 (0:1 szétlövés után) | Dab.Docler – Kallinge Ronneby IF 2:4 (vége)
szétlövés vége (0:1)
Les Rapaces de Gap
4:5 (2:3, 2:1,0:0, 0:0, 0:1)
Comarch Cracovia Kraków
vasárnap 24.08.2014, 16:00 • Dunaújvárosi Jégcsarnok • Docler Kupa
     
    Meglehetősen lassú iramban kezdődött a mérkőzés. Többet birtokolták a korongot a franciák, de igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. Majd a harmad feléhez közeledve Da Costa mattolta az addig remekül védő Radziszewki kapust. Majd nem egész két perccel később jött a lengyel válasz Richter jóvoltából. Magasabb sebességre kapcsoltak a franciák és egy védelmi hibát kihasználva Carter előnyhöz juttatta a GAP csapatát. Majd a harmad vége előtt 3 perccel ismét Richter volt eredményes. A harmad vége előtt 1 perccel egy rossz francia cserét követően Richter megszerezte saját maga, illetve csapata 3. gólját. Ezzel lengyel előnnyel mehetnek a csapatok szünetre.

    Rögtön a harmad elején egy kiállítást kaptak a lengyelek, amit fél perc alatt sikerült is kihasználnia a GAP csapatának. Továbbra is támadásba maradtak a franciák, aminek eredményeképpen több nagy helyzetet sikerült kialakítaniuk. A harmad első felében inkább a franciák veszélyeztettek többet. Ebben az időben a lengyelek inkább a védekezést erőltették. A 31. percben Pard a szerencsének is köszönhetően és Radziszewski ügyetlenkedése nyomán megszerezte a vezetést a GAP csapatának. Majd Kowlowski egy remek kiugratást használ ki, és lövi Bertrand lábai közt az egyenlítő találatot.

    Ismét lengyel kiállítással kezdődött a harmad, de most nem tudta kihasználni a lehetőséget a GAP csapata. A harmad elejét a kiállítások jellemezték, mind a két oldalon voltak kiállítások, de gólt egyik csapat sem tudott szerezni. A harmad vége fele erősödött a francia nyomás, de újabb gólt már nem sikerült elérniük.

    A hosszabbítás perceiben, erős francia fölény mutatkozott. Majd egy francia kiállítást követően, jópár helyzetet kidolgozott a lengyel csapat, de gólt nem sikerült elérniük. Így büntető lövések következnek.

    A büntetőlövéseknél Richter belőtte az a 6. sorozatban, Vondracek kihagyja. Így a GAP csapata ezzel az 1 ponttal is biztos, hogy már megnyerte a Docler Kupát. (18:17:03)
     
    Mérkőzés vége.
     
    65:00
    A Comarch Cracovia Kraków csapata nyerte a szétlövést.
    Gólszerző RICHTER.
     
    Vondracek kihagyja
     
    Richter belövi
     
    Langlais kihagyja
     
    Kozlowski kihagyja
     
    Fordul a sorrend, a lengyelek kezdik a sort most
     
    Kowalówka kihagyja
     
    Langlais belőtte
     
    Wisniewski kihagyja
     
    Levesque cselezgetett, de Radziszewski kivédte
     
    Richter belövi Bertrand mellett
     
    Golicic kezdi a párbajt. Kihagyja
     
    Szétlövés kezdete.
     
    A hosszabbítás perceiben, erős francia fölény mutatkozott. Majd egy francia kiállítást követően, jópár helyzetet kidolgozott a lengyel csapat, de gólt nem sikerült elérniük. Így büntető lövések következnek.
     
    65:00
    A hosszabbítás befejeződött.
     
    64:09
    A GAP csapata kiegészült
     
    64:01
    Vrana lövése pattan a védőhálóba egy védőről

    Lepsényi Zsolt

    Gólok és gólpasszok: 9. Costa (21), 14. Carter (Levesque), 21. Langlais (Levesque), 31. Pard (Wahl) – 11. Richter (Kowalówka), 18. Richter (Slabon), 19. Richter (Slabon), 33. 66 (21, 7), utolsó bünt. Richter


    Les Rapaces de Gap: Bertrand (Westblom) – Bartman, Wahl, Valchar, Vondracek, Golicic – Langlais, Ruikka, Carter, Levesque, Pard – Cornaire, Trabichet, Perez, DaCosta, Arrossamena – Baridon, Chiappino, Schmitt, Rohat, Frecon
    Comarch Cracovia Kraków: Radziszewski (Kulig)– Kowalówka, Noworyta, Wisniewski, Slabon, Richter, Vrana, Witowski, Fojtik, Kozlowski, Fraszko, Dabkowski, Kruczek, Kalus, Stoklasa, R.Martin, Ryabenko, Klys, Kisielewski, Gawlik,

    Játékvezetők: Babic Vladimir, Druga Norbert, Vas Mátyás, Palla Zoltán