Miskolci Jegesmedvék – EHC Liwest Black Wings Linz 5:3 (vége)
vége
Miskolci Jegesmedvék
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
EHC Liwest Black Wings Linz
vasárnap 07.09.2014, 14:00 • Miskolci Jégcsarnok • Erste Bank Juniors League
     
    59:44
    A Miskolc gólt szerzett!
    Eldönti a meccset a hazai csapat! Szűcs István szerezte meg a korongot és remekül indította KARDA MILÁNT, aki az utolsó védő mellett higgadtan elhúzta a korongot, majd az üres kapuba passzolt! 5-3!
     
    51:09
    A Miskolc gólt szerzett!
    Ismét vezetnek a Jegesmedvék! Szép akció végén Szűcs lövése levágódik vissza a feladó KARDA MILÁN elé, aki balról, három méterről a rövid sarokba bombáz.
     
    48:03
    A Linz gólt szerzett!
    Kiegyenlít a Linz, ismét magyarok főszereplésével! Gáspár Máté passzol jobbról vissza SÁGI MARTIN elé, aki három méterről a rövid fölsőbe bombáz.
     
    41:47
    A Miskolc gólt szerzett!
    Emberhátrányban szerez vezetést a Miskolc!! Szűcs István robogott el egy szép csel után a jobb szélen, majd a kapu mögül HORVÁTH BÁLINT számára készítette le a korongot, aki két méterről még bele tudott kapni és a jobb alsó sarokba terelte.
     
    29:13
    A Miskolc gólt szerzett!
    Egyenlítenek a Jegesmedvék, Szűcs István lőtte be jobbról a kapu elé a pakkot, az ott vadászó ARON ZEKOV pedig bekotorta a hálóba másfél méterről.
     
    26:20
    A Linz gólt szerzett!
    Magyar góllal vezet a Linz! Sági Martin a jobb szélről passzol keresztbe pontosan, a középen érkező GÁSPÁR MÁTÉ pedig másfél méterről, a lemaradó Kiss mellett a hálóba passzolta a pakkot! 1-2!
     
    13:59
    A Linz gólt szerzett!
    Egyenlítenek a vendégek, Sági Martin passzolt balról laposan keresztbe, a hosszún érkező TOMAS KUKLA pedig három méterről a jobb felsőbe lőtt! 1-1!
     
    00:33
    A Miskolc gólt szerzett!
    Rögtön helyzet és gól hazai oldalon is! Szopos Ottó tüzelt balról öt méterről, Divisről kijött a korong, Szűcs nem tudott beleérni, de érkezett KARDA MILÁN és éles szögből, két ér fél méterről a rövid felsőbe bombázott! 1-0!

    Dénes Szarka

    Gólok és gólpasszok: 1. Karda (Szopos), 30. Zekov (Szűcs), 42. Horváth (Szűcs), 52. Karda (Szűcs, Deák), 60. Karda (Szűcs) – 14. Kukla (Sági, Rosenthaler), 27. Sági (Gáspár, Rosenthaler), 49. Sági (Gáspár, Kukla)


    Miskolci Jegesmedvék: Kiss – Bernáth, Zekov, Szopos, Szűcs, Karda – Laczkó, Seres, Horváth, Molnár, Samaraglai – Győrfy, Dankó, Deák, Lövei, Fazakas – Nagy, Gajdos, Vinkler
    EHC Liwest Black Wings Linz: Divis (Simair) – Rosenthaler, Kragl, Sagi, Kukla, Gáspár – Moidl, Schwarzbauer, Schwab, Egger, Werenka – Roth, Wolfshofer, Ahonen, Maurer, Waismayer – Kastl

    Játékvezetők: Nyíri – Sipos, Pozsár

    Nézőszám: 60