Fehérvár AV19 – EC Klagenfurt AC 4:1 (vége)
vége
Fehérvár AV19
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
EC Klagenfurt AC
vasárnap 28.09.2014, 14:00 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBYSL
     
    58:54
    A Volán gólt szerzett!
    És megszületett a mindent eldöntő találat, félpályán túlról emelte a kapuba SZABÓ DÁNIEL a korongot. Ezzel minden eldőlt, újabb győzelmet húzhat be a Volán!
     
    28:05
    A Volán gólt szerzett!
    És már vissza is térhet a kiállított játékos, REISZ ÁRONNAK köszönhetően, aki Szabó passza után már két gólosra növelte csapata előnyét!
     
    18:07
    A Volán gólt szerzett!
    Villámgyorsan használja ki második előnyét a Fehérvár AV19! Egy szélről beadott passz után Sofrontól REISZ ÁRON elé pattant a korong, aki újból megszerezte csapata számára a vezetést.
     
    11:03
    A Klagenfurt gólt szerzett!
    Gyorsan itt a vendég egyenlítés, Filipic passzát követően LUKAS KALT egalizált.
     
    09:31
    A Volán gólt szerzett!
    Szépen vitte végig a Fehérvár a kontrát, amelynek a végén Korbuly passzolt SZÁSZ NORBERTHEZ, aki a kapuba vágta a pakkot! 1-0 a Fehérvár javára!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 10. Szász (Korbuly, Balogh), 19. Reisz (Sofron, Hamvai), 29. Reisz (Szabó), 59. Szabó – 12. Kalt (Filipic)


    Fehérvár AV19: Kornakker (Gadácsi) – Arany, Korbuly, Szabó D., Nemes, Vincze – Vokla, Bors, Sofron, Reisz, Hamvai – Pados, Lengyel, Mazzag, Balogh, Pillók – Szabó P., Szász, Szakácsi
    EC Klagenfurt AC: Stroj (Cirtek) – Moser, Berr, Witting, Koczera, Cirtek – Müller, Kau, Kreuzer, Kurath, Grüneis – Widnig, Bittermann, Kalt, Filipic, Seifried