Magyarország – Izrael 1:0 (vége)
vége
BATE Boriszov
0:7 (0:6)
FC Shakhtar Donetsk
kedd 21.10.2014, 20:45 • City Stadium, Boriszov • Bajnokok Ligája
Prematch odds
    ADRIANO - 0:7
     
    82
    A Shakhtar gólt szerzett!
    LUIZ ADRIANO kétszer kellett, hogy elrúgja a büntetőt. Az elsőt belőtte, majd a másodikat pontosan ugyanoda a jobb alsóba bombázza! 0-7! Teljes kiütés!
    ADRIANO - 0:6
     
    45
    A Shakhtar gólt szerzett!
    A szokásos bal oldali elfutás végén beadás, végeredmény a szokásos LUIZ ADRIANO gól! Most egy méteren kapta a tökéletes beadást Shevchuktól, balról, de hihetetlen, hogy senki nem kísérte most sem Adrianot. 0-6!
    ADRIANO - 0:5
     
    41
    A Shakhtar gólt szerzett!
    Itt is megvan az ötödik, óriási füttykoncert a hazai nézőktől!! LUIZ ADRIANO mesterhármassal teszi emlékezetessé a mai napot. Ismét balról jött a beadás, amit Adriano a rövid oldalon átvett 7 méteren egy védő erőteljes közreműködésével, majd laposan a hálóba lőtt. 0-5!!
    ADRIANO - 0:4
     
    37
    A Shakhtar gólt szerzett!
    Teljesen összezuhant a BATE Boriszov, már a negyediket kapják! Ismét LUIZ ADRIANO! Ezt már nem lehet követni szinte. Egy bal oldali beadás pattant 5-6 méteren Adriano elé, aki lágyan bepöttyintette a hálóba a kapus mellett!!
    COSTA - 0:3
     
    36
    A Shakhtar gólt szerzett!
    Teixeira húzta meg a bal oldalon, középre adása tökéletes ütemben találta meg DOUGLAS COSTÁT, aki közelről az üres kapuba passzolt! 0-3! Eldőlni látszik! Teixeira nagyon önzetlen volt, ő is lőhette volna.
    ADRIANO - 0:2
     
    29
    A Shakhtar gólt szerzett!
    LUIZ ADRIANO kettőre növeli a vendégek előnyét egy jól helyezett tizenegyessel. Érezte Chernik az irányt, de nem ért le a jobb alsóba. 0-2!
    TEIXEIRA - 0:1
     
    12
    A Shakhtar gólt szerzett!
    Gyönyörűen és villámgyorsan kontrázott a Donyeck, a felezőnél szerzett labdát a vendég együttes Taison révén, majd szöktette középen ALEX TEIXEIRÁT, aki elhúzta a kapus mellett, majd a hálóba lőtt! 0-1!

    Kármán Zoltán

    Gólok: 12. Teixeira, 29. Adriano (bünt.), 36. Costa, 37. Adriano, 41. Adriano, 45. Adriano, 82. Adriano (bünt.)

    Lapok:   28. Chernik (BAT), 87. Mladenovic (BAT) – 89. Adriano (SHA)


    BATE Boriszov: Chernik – Khagush, Polyakov, Tubic (Gaiduchik 46'), Mladenovic – Likhtarovich (Aleksievich 46'), Yablonski – Gordeychuk, Karnitskiy, Volodko – Signevich (Baga 76')
    Cserék: Soroko – Gayduchik, Aleksievich, Pavlov, Olekhnovich, Baga, Yakovlev

    FC Shakhtar Donetsk: Pyatov – Srna, Kucher, Rakitskiy, Shevchuk – Stepanenko, Fernando (Fred 46') – Douglas Costa (Marlos 46'), Alex Teixeira, Taison (Bernard 46') – Luiz Adriano
    Cserék: Kanibolotskiy – Fred, Bernard, Marlos, Ordets, Gladkiy, Marcio Azevedo

    Játékvezetők: I. Bebek (CRO) – T. Petrovic (CRO), M. Grgic (CRO)