Chelsea F.C. – West Bromwich Albion 2:0 (vége) | Everton FC – West Ham United 2:1 (vége) | Leicester City – Sunderland AFC 0:0 (vége)
Manchester City – Swansea City 2:1 (vége) | Newcastle United – Queens Park Rangers 1:0 (vége) | Stoke City – Burnley FC 1:2 (vége)
Arsenal FC – Manchester United 1:2 (vége)
vége
Chelsea Football Club
2:0 (2:0)
West Bromwich Albion
szombat 22.11.2014, 16:00 • Stamford Bridge • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    86
    Ramires érkezik a mérkőzés végére Willian helyére.
     
    85
    Morrison folytatja Dorrans helyén.
     
    84
    Costa helyén Drogba folytatja.
     
    80
    Oscar helyén Remy folytatja.
     
    76
    Willian csúszik oda ellenfelének. A megmozdulás sárga lapot érdemel.
     
    73
    Hazard (Chelsea) találta szembe magát a kapussal, aki az ötösön belül védeni tudta a lövési kísérletet. Chelsea szöglet következhet.
     
    67
    Gamboa érkezik Baird helyére.
     
    50
    Az újabb szöglet Terry (Chelsea) fejét találja meg, aki a kapu bal oldala felé bólintja a labdát. A kapus bravúrral ki tudta tornázni a játékszert.
     
    47
    Az átívelt labda egyenesen az üresen hagyott Matic (Chelsea) felé száll, aki kapásból lő kapura. A lövés elkerüli a kaput.
     
    29
    Yacob kap azonnal piros lapot, miután a tizenhatos vonalából keményen kilépett és páros lábbal lépett oda ellenfelének.
    HAZARD - 2:0
     
    25
    Chelsea gólt szerzett!!

    EDEN HAZARD kapja a laposan beérkező szögletet. A védők nagyon egyedül hagyják őt a tizenhatos sarkában. A labda átvétele után nem vár, azonnal kapura lő és a bal alsó sarokba juttatja a labdát.
     
    19
    Jobb oldalról jön Ivanovic (Chelsea) beadása, melynek Costa (Chelsea) azonnal megváltoztatja az irányát. A kapu felé tartó labda centikkel kerüli el a bal kapufát.
     
    15
    16 méterről Hazard bombázza kapura a labdát. A kapus nagyot véd, a kipattanóra Costa (Chelsea) ér oda, de nem sikerül növelni az előnyt.
    COSTA - 1:0
     
    11
    Chelsea gólt szerzett!!

    Oscartól jön a beívelt labda, a védők teljesen egyedül hagyják DIEGO COSTA-t a büntetőpontnál, aki egy szép labdalevételt követően közelről bombázza a kapuba a labdát.
     
    5
    Óriási lehetőség volt, a kapu bal oldalától laposan középre tett labdát Terry (Chelsea) lőtte kapura kapásból mindössze néhány méterről. A lövés azonban középre tartott, így Foster kapus hárítani tudott.

    V. Attila

    Gólok: 11. Costa, 25. Hazard

    Lapok:   76. Willian (CHE)   29. Yacob (WBA)


    Chelsea Football Club: Courtois – Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanovic – Fábregas, Matic, Hazard, Oscar (Remy 80'), Willian (Ramires 86') – Costa (Drogba 84')
    Cserék: Cech, Drogba, Filipe, Ramires, Remy, Schürrle, Zouma

    West Bromwich Albion: Fosta – Baird (Gamboa 67'), Lescott, Dawson, Wisdom – Yacob, Gardner, Sessegnon, Brunt, Dorrans (Morrison 85') – Berahino
    Cserék: Anichebe, Brown, Gamboa, McAuley, Morrison, Myhill, Samaras

    Játékvezetők: Lee Mason

    Nézőszám: 41600