Easwaramurthi – Totka 0:2 (vége)
vége
Ashmitha Easwaramurthi
0
4 2  
Naomi Totka
Naomi Totka
2
6 6  
szerda 03.12.2014, 13:11 • Court 2, Dzsibuti • ITF- DJIBOUTI - $10.000 Djibouti (kemény borítás)
     
    Naomi két ászt és öt kettős hibát ütött a mérkőzésen, az indiai lány ász nélkül, egy kettős hibával hozta le a találkozót.

    Ashmitha Easwaramurthi kétszer tudta elvenni Totka adogatását, ez a magyar lánynak ötször is sikerült. Nem volt akkora eltérés a nyert pontok tekintetében sem. 58 pontot szerzett Ashmitha Easwaramurthi, 73-t Totka Naomi.
    A végeredmény: 4:6, 2:6!

    Naomi került a torna második fordulójába, gratulálunk a győzelemhez!
    ---- (13:16:14)
     
    Totka Naomi egy szorosabb és egy könnyebb szettben legyőzte Ashmitha Easwaramurthit, ezzel bejutott a dzsibuti tenisztorna második fordulójába!

    Ashmitha Easwaramurthi – Totka Naomi: 0-2!
    4:6, 2:6!
     
    Mérkőzés vége
     
    2:6
    Szett győztese Totka.
     
    0:0
    A mérkőzés elkezdődött.
     
    Sajnos nagyon könnyen elképzelhető, hogy csak a mérkőzés végeredményéről kapunk információt, a meccs alakulásáról nem. Egyelőre várakozunk, de az eddigi összecsapásoknak csak a végeredményét közölték a helyszínről.
     
    A jelek szerint Naomiék egy másik pályán fognak játszani és ha nem csavarnak rajta még egyet, akár negyed órán belül sor is kerülhet rájuk!
     
    Szokatlan helyszínről, Dzsibutiból jelentkezünk teniszközvetítéssel. A dallamos nevű indiai Ashmitha Easwaramurthival találkozik Totka Naomi a tízezer dollár összdíjazású, kemény pályás torna első fordulójában.

    Easwaramurthi 25 esztendős, Naomi még csak a tízes éveiben jár, de mégsem nevezhető rutintalannak. Totka a második kiemelt, ellenfele rosszabb világranglista-helyezéssel bír, így a magyar lány elméletileg győzelmi esélyekkel léphet pályára.

    A kezdési időpont egészen hozzávetőleges csak, elsőként 11 órára írták a mérkőzés kezdetét, de mivel eddig a hármas pályán a tervekkel ellentétben az első meccs sem kezdődött el, Totkáéké pedig a harmadik lenne, így pokoli nagy csúszás is előfordulhat. 2-3 óra már most szinte borítékolható, amennyivel később kezdődik. Egy mérkőzés már lement, de egy másik pályán, a késlekedés oka ismeretlen.

    Reméljük, ma még pályára lépnek Naomiék.
    ----
     
    Üdvözöljük on-line oldalunkon. A mérkőzés 12:00 - kor kezdődik..

    Kármán Zoltán

    Ashmitha Easwaramurthi
    Ország: India
    Születési idő: 17.07.1989
    Kor: 35 év
    tart: jobbkezes

    Naomi Totka
    Ország: Magyarország
    Születési idő: 19.10.1995
    Kor: 28 év
    tart: balkezes