Fehérvár AV19 – HC Bolzano 4:3 (vége)
vége
Fehérvár AV19
4:3 (2:2, 0:0, 2:1)
HC Bolzano
szombat 13.12.2014, 17:30 • Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok, Székesfehérvár • EBEL
     
    54:07
    A Bolzano gólt szerzett!
    Valami hihetetlen szerencsés góllal jön fel egy gólra a Bolzano! BRYAN RODNEY lövése kétszer is megpattant, mire a tehetetlen Engstrand mellett a kapuba vágódott!
     
    52:02
    A Volán gólt szerzett!
    Sikerült begyömöszölni a két gólos előnyt jelentő találatot végül! Wehrs, majd Sarauer lövése is lepattant, de FRANK BANHAM már a kapuba vágta a korongot! Nem volt könnyű, de csak megvan a 4. gól!
     
    45:12
    A Volán gólt szerzett!
    Emberelőnyből szerzi meg a vezetést a Fehérvár!!! Banham passza után ANDREW SARAUER lőtte el a korongot Hübl lábai között!
     
    19:38
    A Volán gólt szerzett!
    Pillanatokkal a harmad vége előtt ismét egyenlít a Fehérvár!!! Kovács lövése lepattant a védőkről, BARTALIS ISTVÁN azonban korcsolyával maga elé tette a korongot, majd a kapuba pofozta azt!
     
    15:10
    A Bolzano gólt szerzett!
    Sajnos ismét kapitulál a fehérvári védelem, előny a Bolzanonál. RICHARD FRANCIS CROWLEY lőtte csapata második gólját, Zanette passza után.
     
    13:44
    A Volán gólt szerzett!
    Csak összejött az a fehérvári gól! Marino passza után BARTALIS ISTVÁN lőtte a korongot Hübl kapujába, megszerezve ezzel a lélektanilag oly fontos első gólt csapatának!
     
    10:43
    A Bolzano gólt szerzett!
    A Fehérvár kihagyta, a Bolzano belőtte helyzetét. Hatalmas fehérvári lehetőség után indulhattak a vendégek, minek a végén PHILIP JOSEPH DE SIMEONE szerezte meg a vezetést csapatának!

    Csaba Dévai

    Gólok és gólpasszok: 14. Bartalis (Marino), 20. Bartalis (Kovács, Orbán), 46. Sarauer (Banham, Boivin), 53. Banham (Sarauer, Wehrs) – 11. Simone (Pance), 16. Crowley (Zanette, Cullen), 55. Rodney (Cullen)


    Fehérvár AV19: Engstrand (Rajna) – Ejdepalm, Boivin, LoVecchio, Sarauer (C), Banham – Orbán, Varga, Benk, Sikorcin, Kóger – Szirányi, Wehrs, Kovács (A), Bartalis, Marino – Reiter, Tokaji (C), Németh, Nemes, Magosi

    Vezetőedző: Rob Pallin

    HC Bolzano: Hübl (Cortese) – Egger (C), Rodney, Insam, Cullen (A), Keller – Galvins, Oberdörfer, Nesbitt, Schofield, Gander – Lee, McMonagle, Pance, Bernard (A), De Simone – Crowley, Frank, Zanette

    Vezetőedző: Mario Simioni

    Játékvezetők: Hoffer, Veit, Johnston, Kaspar