Nové Zámky – Corona Brasov Wolves 5:2 (vége) | Dab.Docler – DVTK Jegesmedvék 4:3 (1:0 szétlövés után) | Ferencváros Bp. ESMTK – HSC Csíkszereda 5:4 (2:1 szétlövés után)
szétlövés vége (2:1)
Ferencváros Bp. ESMTK
5:4 (1:0, 3:3, 0:1 - 0:0)
HSC Csíkszereda
hétfő 26.01.2015, 19:00 • Pesterzsébeti Jégcsarnok, Budapest • MOL Liga
     
    A Ferencváros Bp. ESMTK csapata nyerte a szétlövést.
    A győztes gól szerzője: KISS Á..
     
    59:19
    Érik a hosszabbítás... Cerny is leül a büntetőpadra, magas botért
     
    57:41
    Trancát szórják ki testre ütésért, talán az utolsó esély a Ferencváros előtt.
     
    53:06
    A HSC gólt szerzett!


    Megszerezte a bulit a HSC, és egyből egyenlített is. MIHÁLY Ede lövése talál utat Budai kapujába.
     
    41:12
    Újabb érdekes jelenet, a Csíkszereda ugyan a hálóba talál, de a játékvezetők nem adják meg a találatot, minden bizonnyal kisles miatt.
     
    39:13
    A Ferencváros gólt szerzett!


    Emberhátrányban szerzi vissza a vezetést a Fradi! KISS ÁKOS kap elképesztő indítást Gurentől, és kilövi a bal alsó sarkot.
     
    38:21
    Németh Péter hagyja el az ütőjét, majd másodpercekig nem is szedi össze, így némileg érdekes, hogy végül bottal akasztásért állítják ki.
     
    34:43
    A szépen cselező Rafajt borítják fel az alapvonal környékén, Mihály Edét állítják ki fogásért.
     
    30:02
    A Ferencváros gólt szerzett!


    Ritkán látható nagy góllal egyenlít a Fradi! Moravec veszi át a kék vonalon a korongot, majd óriási erővel ellövi, a pakk úgy vágódik a keresztvas alá, mintha zsinóron húznák!
     
    29:45
    Maga a sértett, Papp Csaba végzi el a büntetőt, de nagyon gyengén. Ruczuj összezárja a mammutjait, és hárít.
     
    29:31
    Érdekes jelenet! Papp Csaba kerül egy szép csel után helyzetbe, majd egy hátulról kaszálva érkező ütő kettétöri a gólhelyzetben kilépő támadó botját. Büntetőhöz jut a Fradi!
     
    29:02
    A HSC gólt szerzett!


    De mire ezt leírtuk, már jött is a cáfolat a vendégektől, egy gól képében... SPADY lőtte el szépen a korongot Marton mellett.
     
    26:49
    A Ferencváros gólt szerzett!


    Nem hagyja annyiban a Fradi, jön az egyenlítés! Novak kerülte meg balról a szeredai kaput, lőni nem tudott, csak visszakeveredve a kapu elé, a lövésbe pedig a kapu előtt MORAVEC tette bele gyönyörűen az ütőjét, így a korong a hálóba vágódott.
     
    25:01
    A HSC gólt szerzett!


    Szerencsés góllal fordít a HSC Csíkszereda! HEFERNAN vezeti egyedül kapura a korongot, majd laposan lő, a pakk pedig az eddig a Fradi egyik oszlopának számító kapus, Marton lábai között csorgott a kapuba.
     
    21:36
    A HSC gólt szerzett!


    Az első valamirevaló Csíkszereda-akcióból a második harmadban máris megérkezett az egyenlítő gól. Heffernan iramodott meg a bal oldalon, bekorcsolyázott a harmadba, majd visszatette a korongot BÍRÓ GERGŐNEK, aki kilőtte a hosszú sarkot.
     
    19:05
    Újabb előnyt kap a Csíkszereda, Gurent küldik ki akadályozásért.
     
    16:07
    Ezúttal már nem ússza meg a Fradi kiállítás nélkül (egyébként ez az első büntetés a meccsen), Pál Zoltán kap két percet gáncsolásért.
     
    08:57
    A Ferencváros gólt szerzett!


    A játék képe alapján némileg váratlanul szerez vezetést a Fradi, NOVAK kisebb nehézségek árán szelidíti meg a korongot egy gyors bevitel után, és középről, laposan Ruczuj hálójába lő.

    bayernfan

    Gólok és gólpasszok: 9. Novak (Guren), 27. Moravec (Novak), 31. Moravec (Novak, Dubek), 40. Kiss Á. (Guren), utolsó bünt. Kiss Á. – 22. Bíró G. (Heffernan, Papp Sz.), 26. Heffernan (Bíró G., Bíró O.), 30. Spady (Satek, Farkas T.), 54. Mihály E. (Tranca)

    Szétlövés:

    1. serie:
    1:0   Rafaj (FTC)
    1:0   Satek (HSC)
    2. serie:
    1:0   Dubek (FTC)
    1:1   Molnár Zs. (HSC)
    3. serie:
    2:1   Kiss Á. (FTC)
    2:1   Farkas T. (HSC)


    Ferencváros Bp. ESMTK: Marton (Budai) – Moravec, Guren, Dubek, Novak, Rafaj – Hegyi Á., Cerny, Galló, Kiss G., Kiss Á. – Lencsés, Lévai, Németh P., Pál Z., Papp Cs. – Géczi, Revák, Hardi, Farkas, Mach
    HSC Csíkszereda: Ruczuj (Kozuch) – Spady, Nagy I., Satek, Molnár Zs., Farkas T. – Papp Sz., Bíró O., Salonen, Heffernan, Bíró G. – Salló, Gecse, Molnár Z., Mihály E., Tranca – Geréb, Bíró M., Rokaly

    Játékvezetők: STANO Peter, NOVAK Milan (SOLTÉSZ Áron, VAS Mátyás)