Győr – Puskás Akadémia FC 1:0 (vége) | Budapest Honvéd FC – Debreceni VSC 1:1 (vége)
vége
Genoa CFC
3:1 (2:0)
AC Cesena
vasárnap 26.04.2015, 15:00 • Stadio Luigi Ferraris, Genoa • Serie A
Prematch odds
    Piros lap
     
    90+3
    Zé Eduardo a nagy helyzetben meginduló Lestiennet rántja vissza, azonnali piros lapot kap.
     
    88
    Defrel ugrott ki középen egy csodás indítással, a kivetődő Perin azonban bravúrral hárítani tudott, majdnem még közelebb jött a Cesena!
     
    84
    Kucka érkezett középen fejelni hét méteren, sikerült is neki aránylag tisztán, de elmérte az irányzékot, fél méterrel mellé, ez nagy helyzet volt!
     
    82
    Rincon hagyja el a pályát, Izzo a helyén. Nincs több csere mára.
     
    81
    Djuric helyett Succi érkezett a vendégek utolsó cseréjeként.
     
    76
    Trükkös, gyors szabadrúgást végzett el a Cesena, Djuric tört be középen, de hajszálnyit hosszú volt neki a labda, így már csak pöccinteni tudta kapu felé, amit a kivetődő Perin védett!
     
    75
    A felezőnél szabálytalan Pavoletti, a visszahúzás miatt sárga lapot kap. Érdekes, ez csak a harmadik lap, pedig nem így indult.
    Carlos CARBONERO - 3:1
     
    70
    A Cesena gólt szerzett! CARLOS CARBONERO kapott labdát a bal oldalon, középre húzott, majd jobb lábbal 22 méterről óriási bombagólt ragasztott a felső léc alá, ez igen! 3-1!
     
    69
    Bertolacci helyére érkezik a hazaiak második cseréjeként Laxalt.
     
    61
    Csere a vendégeknél, Brienza helyett érkezett Dalmonte.
     
    60
    A hazai beívelést Volta fejelte ki, nem túl jó helyre, mert Kucka rá tudott fordulni és lőni alig 18 méterről, azonban mellé száll a kísérlet!
    Leonardo PAVOLETTI - 3:0
     
    54
    A Genoa gólt szerzett!
    LEONARDO PAVOLETTI érkezett középen hat méteren egy bal oldali hazai beadásra. Nem volt les, mert a szélen beragadt egy védő. A labda egy hajszálnyit hosszúnak tűnt, ám Pavoletti bevetődve elérte, így lőtt laposan a hálóba, már 3-0! A gólpasszt De Maio adta ezúttal.
     
    50
    Nem lesz folytatás, már le is ment a pályáról Perotti, Lestienne a helyén. Perotti már az öltöző felé biceg nagyon lassan.
     
    46
    Csere a szünetben, Lucchini helyére érkezett a vendég csapatba Renzetti.
    Diego PEROTTI - 2:0
     
    45+3
    A Genoa gólt szerzett!
    DIEGO PEROTTI nagyon magabiztosan gurított tizenegyesből a kapu közepébe, 2-0!
     
    45+1
    Óriási hiba a vendégektől. Perotti húzott középre balról a tizenhatoson belül, Nica nem tudta megállítani szabályosan, felrúgta, tizenegyeshez jut 45:50-kor a Genoa!!
     
    45
    Pavoletti és Falqué remek kényszerítőjét követően utóbbi lőtt 18 méterről kissé jobbról, a bal kapufa mellé kevéssel, ez is szép akció volt.
     
    44
    Nagyon szép kombinációnál Carbonero iramodott meg a jobb oldalon becsapva két védőt, a középre adott labdára a rövid saroknál érkezett Djuric öt méteren, kapura perdített, Perin azonban bravúrral hárított lábbal!
    Andrea BERTOLACCI - 1:0
     
    39
    A Genoa gólt szerzett!
    ANDREA BERTOLACCI a legtökéletesebb ütemben érkezett középen a szögletre, öt méterről pedig erős fejessel bevette a kapu bal alsó sarkát! 1-0!
     
    36
    Marchese bal oldali beívelését visszafejelték Bertolaccinak lövésre, aki 15 méterről kapásból lőtt gyönyörűen, Agliardi óriásit mentve hárít!
     
    27
    Ez viszont nagy helyzet volt, Carbonero elé került a labda egy bal oldali beadásnál, kísérlete azonban kevéssel a jobb kapufa mellé szállt!
     
    18
    Perotti jobb oldali laposan középre tett labdáját Pavoletti nehéz helyzetből 6 méterről bombázza fölé, ez is óriási helyzet volt!
     
    16
    Szintén nagy helyzet a túloldalon, Defrel került lövőhelyzetbe 12 méterről, vetődve véd Perin. Az ellentámadás végén Pavoletti is rátűzte nagy erővel középről, jó 25 méterről, az viszont mellé szállt.
     
    15
    Óriási hazai helyzet! A bal oldalról érkezett beadás, amit Falqué 8 méterről, azonnal lőtt laposan kapura, Agliardi bravúrral védett!
     
    13
    Volta is besárgul, elég hamar elkezdték a gyűjtést.
     
    11
    Az első sárga lap birtokosa Bertolacci.

    Kármán Zoltán

    Gólok: 39. Bertolacci, 45+3. Perotti (bünt.), 54. Pavoletti – 70. Carbonero

    Lapok:   11. Bertolacci (JAN), 75. Pavoletti (JAN) – 13. Volta (CSN)   90+3. Zé Eduardo (CSN)


    Genoa CFC: Perin – Roncaglia, Burdisso, De Maio – Rincón (82. Izzo), Kucka, Bertolacci (69. Laxalt), Marchese – Falqué, Pavoletti, Perotti (50. Lestienne).
    Cserék: Lamanna, Sommariva – També, Izzo, Niang, Lestienne, Edenilson, Bergdich, Laxalt, Mandragora.

    AC Cesena: Agliardi – Nica, Volta, Krajnc, Lucchini (46. Renzetti) – Carbonero, Cascione, Zé Eduardo – Defrel, Brienza (61. Dal Monte), Đurić (81. Succi).
    Cserék: Leali, Bressan – Rodríguez, Succi, Moncini, Tabanelli, Perico, Capelli, Dal Monte, Renzetti, Cazzola.

    Játékvezetők: S. Peruzzo – A. Costanzo, A. Marrazzo