0:3
6:73
6:716
1:6
> >
Fucsovics Marci idén sem jut főtáblára Wimbledonban, már csak lucky loserként teheti ezt meg, a mai meccset úgy bukta el, ahogy nem szabad. Az első szettben szettlabdái voltak fogadóként, hárította a német, és a rövidítést simán nyerte is, érthetetlenül blokkolt le Marci.

A második szettben is jobban adogatott a magyar fiú, és a rövidítésben egyszer adogatóként is volt játszmalabdája, azt nem tudta kihasználni, 18:16-ra bukta a tiebreaket...

A harmadik játszma formalitás volt, le kellett játszani, és az Australian Open után újabb fájó vereséget könyvelhetünk el Grand Slam-torna selejtezőjében, kár érte.
2:0
6:4
7:5
> >
Végül szoros és fordulatos meccsen megérdemelten nyert a szerb Djere. A 2. szett nagy csatát hozott, de a végjáték nem sikerült Nagy Péternek.
Nis, Szerbia (Salak)
2:0
7:62
6:4
> >
Az esőszünet miatti későbbi kezdés és a folyamatos eredményjelzési és információáramlási problémák miatt kaotikussá váló meccsen a küzdő felek is kissé kaotikusak voltak. 11 brék történt a mérkőzésen, de szerencsére így is két szettben, közel 5 órával a kezdési időpont után, de Argyelán Csilla továbbjutott a 3. fordulóba, legyőzve Marina Lazicsot.

Argyelán – Lazic: 2-0! (7-6 /2/, 6:4)
Köszönöm a figyelmet!
----