Marquez
verseny vége
> >
Az eső miatt egy kiváló és nagyon izgalmas versenyt láttunk, komoly pozitív és negatív meglepetésekkel. Egy dolog azonban nem változott: ismét Marc Marquez győzelmével ért véget a Holland Nagydíj is Assenben.



Negatívum, hogy Lorenzo ennyire lemaradt és alig néhány pontot szerez a 13. helyével, egyáltalán nem volt meg a tempója a mai futamon. Pol Espargaronak sem jött össze ma semmi, ő az egyetlen kieső.

Marquez szokásos győzelmén kívül Dovizioso második helye is megsüvegelendő, Rossi az óriási hátrányából az ötödik helyig zárkózott fel, büszke lehet a teljesítményére, ráadásul, most már szokásos módon, igencsak elkalapálta Jorge Lorenzot, saját csapattársát újra.
Broc Parkes, az ausztrál motoros teljesítménye pedig egészen rendkívüli, a 19. helyről indulva a mezőny egyik leggyengébb motorjával, jól taktikázva a motorcserékkel és fantasztikus tempót futva a 11. helyen végez a Paul Bird Motorsport csapat versenyzője!

A következő futamra két hetet kell várnunk, a Sachsenringen, Németországban versenyeznek a három kategória versenyzői, azt is élőben fogjuk közvetíteni az egész hétvégén. (július 11. és 13. között)

Köszönöm figyelmüket!
----