39:17
(20:8)
vége
> >
Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
27:26
(16:12)
vége
> >
Rendkívül nehézzé tette magának a Vác a hajrát, miután már 6-7 góllal is vezettek már a hazaiak. De másik olvasatban azt is mondhatjuk, hogy a Fehérvár sokkal jobban bírta a hajrát és a végén nem sokon múlott, hogy megfordítsák a mérkőzést a Fejér megyeiek.

Hullámzó volt a játék mindkét részről és egyértelműnek tűnik, hogy az agresszív védekezés ellen egyik csapatnak sincs igazán ellenszere támadásban. Mindkét gárda jól használja a beállóst támadásban és keményen védekezik, különösen a Vácnál adódtak gondok, amikor kőkemény védőfallal találták szembe magukat.

A Fehérvár, ha kiegészül Herr Anitával és Emberovics Mírával, bárkire veszélyes lehet, míg a hazai csapatnak az átlövőereje lett feltűnően jó az eddigi évekhez képest.

A végeredmény tehát Ipress Center-Vác – Fehérvár KC: 27-26!
Köszönöm a figyelmet! Maradjanak velünk és kattintsanak a következő mérkőzésekre is, bő fél óra és kezdődik a Dunaújváros-Siófok összecsapás!
----
28:32
(15:14)
vége
> >
A Dunaújváros több gólos vezetéssel kezdte a mérkőzést, lendületesebben, jobban játszottak. Az első félidő végén azonban kiegyenlítettek, minimális Kohász előnnyel mentek pihenőre a csapatok.

A második játékrészben gyorsan megszerezte a vezetést a Siófok és egy 8:3-as rohammal több gólos vezetésre tett szert.
Szekerczés és Erdősi különösen brillírozott a mérkőzésen, a túloldalon pedig Ferling és Kamper mellett nagy dicséretet érdemel a fiatal Ács Anna is.

A mérkőzés első félidejében Víg Vivien halmozta a bravúrokat a kapuban, a másodikban inkább Pastrovics villogott. Összességében a Siófok megérdemelten szerezte meg a győzelmet a mai második összecsapáson.

Dunaújvárosi KKA – Siófok KC: 28-32!
Köszönöm a figyelmet! Ne menjenek messzire, kattintsanak át a Vác – Sokol Poruba összecsapásra, ami 14:30-kor kezdődik szintén nálunk az onlajnok.com-on élőben!
----
33:15
(15:8)
vége
> >
Nehezen indult az összecsapás, de a váciak egészen elképesztően gyenge kezdés után varázslatos középső 30 percet produkáltak. A 20. perc és az 52. perc között összesen kettő, azaz kettő gólt kaptak 32 játékperc alatt, ami még azt tekintve is igen nagy teljesítmény védekezésben, hogy a Sokol Poruba nem tartozik a legacélosabb ellenfelek közé.

A cseheknél Doláková kapus mellett még Minarciková emelhető ki és Kostelnának is voltak felvillanásai.
A váci együttesből Bíró Blanka fantasztikus napot fogott ki, Sterjova és Hornyák mellett még Ertl és Katona Flóra is nagyon eredményes volt. Virág Noémi lövései is nagyon jól bejöttek, Pelczéder és Dakos harcossága is igen értékes volt a hazaiaknak. Védekezésben szinte mindenki dicsérhető és az utolsó 15-20 percre érkező fiatalok is igencsak odatették magukat mind védekezésben, mind támadásban. Elismerés illeti őket is!

Vác – Sokol Poruba: 33-15!
Köszönöm a figyelmet! Továbbra se menjenek messzire, mert bő fél óra múlva kezdődik a mai negyedik mérkőzés, a Dunaújváros – Fehérvár összecsapás, ismét élőben itt az onlajnok.com-on, tartsanak velünk!
----
23:19
(12:13)
vége
> >
Kiválóan indult az összecsapás, mindkét csapat ontotta a gólokat. Az első játékrészben újvárosi vezetés után a Fehérvár fordítani tudott.

A második félidőben a Fehérvár növelni tudta előnyét és úgy tűnt, ez a meccs a fejér megyeieké lesz könnyedén. Ám nem hagyta annyiban a Dunaújváros, remekül összeszedték magukat, közben pedig időnként mindkét oldalon sok bosszantó hiba csúszott be. Az Újváros ébredt ebből előbb, megfordította az összecsapást.

Bár a végén még egy nagy felzárkózást mutatott be a Fehérvár, továbbra is sokat hibáztak, a kihagyott hetes pedig végleg eldöntötte a találkozót. Ezzel a Dunaújváros 2 pontos, a Fehérvár változatlanul pont nélkül áll. Az elején gólszüretnek indult, végül mindössze 42 gól esett az összecsapáson.

Dunaújvárosi KKA – Fehérvár KC: 23-19!
Köszönöm a figyelmet!
Még mindig ne hagyjanak itt minket, kattintsanak át a bő fél óra múlva kezdődő Siófok – Sokol Poruba összecsapásra, ami a mai nap utolsó mérkőzése az Ipress Kupa első napján.
----
29:25
(12:12)
vége
> >
A vártnál sokkal nehezebben, de hozta a kötelezőt a Siófoki együttes végül. Nagyon sokáig remekül tartotta magát a Sokol Poruba, a második félidő derekán még vezetett is a cseh alakulat, de végül a Siófok a játék tudatos gyorsításával fel tudta őrölni a csehek ellenállását.

Fordulópont volt a második félidő második felében, amikor kettős emberhátrányból is plusz kettővel jött ki a Siófok, akkor fordította meg a találkozót.

Siófok – Sokol Poruba: 29-25!
Köszönöm a mai figyelmüket, holnap ismét öt mérkőzéssel folytatjuk élő közvetítésünket az Ipress Kupáról, 10:30-as kezdettel!
----
25:32
(8:12)
vége
> >
A sok szabálytalansággal és két azonnali pirossal is tarkított mérkőzésen a vártnál könnyebben nyert a Békéscsaba. A szünetben négygólos volt a csabai vezetés, ezt a második játékrészben még sikerült is növelni a hazai kedvenceknek. Gávai és Diószegi nagy napot fogott ki, sorra dobták a gólokat. Az MTK-Budapestnél WOLF nyújtott kiemelkedőt az első játékrészben, de a fordulást követően már ő is elszürkült. A sima csabai győzelembe az is belejátszott, hogy Kurucz meglehetősen ritkán találkozott a labdával a kapuban.
Köszönöm a figyelmet!
21:28
(10:15)
vége
> >
A várakozásoknak megfelelően a Debrecen viszonylag könnyen nyerte a mérkőzést. A hajdúságiaknál az első félidőben Sopronyi, majd a második játékrészben főleg Gorilska szórta a gólokat.
A Déva harcos, harapós csapat, de igazán megszorítani nem tudta a Lokit. A románoknál a második félidőben Malac nyújtott átlagon felülit.
Négy órakor folytatódik a torna, még két mérkőzés maradt hátra.
Köszönöm a figyelmet!
28:19
(15:9)
vége
> >
Végig vezetve, megérdemelten nyert a Déva, ezzel a győzelemmel pedig megszerezte a torna harmadik helyét. Igazából egyszer a mérkőzésen került lőtávolon belülre az MTK-Budapest, de egy dévai időkérés hamar lecsillapította a pislákoló fővárosi reményeket.
Az MTK-Budapestnél egyedül Barna hozta az elvárható formát, na és a kapuban Kuruczot kell dicsérnünk, sok nagy védést mutatott be.
A vendégeknél SIMION fogott ki nagy napot, kis túlzással minden lövése a kapuban kötött ki. Mellette Malac és Krnic is hozzátette a magáét.
Köszönöm a figyelmet!
30:28
(14:19)
vége
> >
Döntőhöz méltó mérkőzést láthattunk, a torna győztese a Békéscsaba. Az első félidő végén még a Debrecen vezetett öt góllal, és az előnyéből hármat még az 53. percben is meg tudott őrizni. Ott viszont a Csaba lehúzta a rolót, az utolsó hét percben a debreceniek nem találtak a kapuba. A hazaiak elszántan, végig harcolva ledolgozták a hátrányt, majd a hajrában fordítottak. Ez jó mulatság volt....
Köszönöm a kétnapos figyelmüket, tartsanak máskor is velünk!
31:30
(14:16)
vége
> >
60'  Mérkőzés vége.
25:25
(13:9)
vége
> >
60'  Mérkőzés vége.
26:28
(12:13)
vége
> >
60'  Mérkőzés vége.