25:29
(14:12)
vége
> >
A végeredmény tehát 25:29!

Egy végig szoros meccset láthattunk, ahol a hazaiak sokáig tartották az előnyüket, de a vendégek, tegyük hozzá komoly játékvezetői segítséggel, megfordították a találkozó állását. A végén a hazaiak egy kicsit el is fáradtak, így négy lett közte. Szoros meccs volt, a vendég siker pedig nem megérdemelt. De ugye a győzelmet nem kell magyarázni.

Köszönjük a figyelmet!
37:22
(15:13)
vége
> >
Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
30:20
(14:9)
vége
> >
A második félidő kiegyenlítetten folyt, azonban az utolsó percekre a vendégeken már érződött a fáradság, így duplájára tudta növelni végül előnyét a Mosonmagyaróvári KCSE.
A hazaiak támadásai általában hosszabbra nyúltak, taktikusabb játékkal éltek, a vendégek pedig gyors kontrákra, letámadásokra rendezkedtek be. Az utolsó 2 percben már mindkét csapat hosszú indításokkal próbálkozott igen látványos játékot produkálva.

Szép győzelmet arattak a hazaiak, azonban a meccs nagy részére a kiegyenlített játék volt a jellemző.

Köszönöm a figyelmet, tartsanak legközelebb is velünk!
25:20
(12:9)
vége
> >
Az első félidőben a Siófok védekezése remekül működött, támadásaiba azonban még gyakran hiba csúszott.
A második félidő elején bekezdtek a Balaton-parti lányok. A 43. percben már 7 góllal is vezettek (19-12). Azonban az osztrákok nem adták fel és 55. percre feljöttek újra három gólra (23-20). A Siófok ezután már nem engedett több találatot az ellenfelének és végül öt gólos előnyt harcolt ki a visszavágóra. Reméljük ez elég lesz a továbbjutáshoz!

Köszönjük, hogy velünk tartottak!
44:27
(21:10)
vége
> >
Esélyeshez méltón egy komolyabb előnyt alakított ki a Fradi a holnapi visszavégó előtt, egy remek hangulatban zajló mérkőzésen.
A mérkőzés elején sokat kellett várni az első bergeni találatra és az ott kialakított majd tíz gólos előnyét vitte félidőig a Fradi. A második játékrész elején tovább nyílt az olló és már húsz gól fölött is volt a magyar lányok előnye, a végén egy kicsit faragott a norvég csapat a hátrányán, de így is előltnek minősíthetjük ezt a párharcot.
Köszönöm a figyelmet!
21:37
(10:21)
vége
> >
Nagyjából hasonló forgatókönyve lett ennek az összecsapásnak, mint a szerdainak. Az első félidő második felében beindult a Veszprém és fokozatosan elhúzott az egyébként jól kezdő Nasice csapatától. Már a szünetre eldőltek a lényeges kérdések, tíz fölé növelte a különbséget a magyar csapat.

A második félidőben is tettek hozzá az előnyhöz a veszprémiek, szinte mindenki feliratkozott a gólszerzők közé, még Schuch is kétszer eredményes volt, pedig ő általában csak védekezik. Nem jelentett gondot a Veszprémnek a Nexe Nasice legyőzése, érvényesült a papírforma. Nem sokat pihenhetnek azonban a magyarok, mert hazautazásuk után hétfőn ismét SEHA-Liga meccs a Banja Luka ellen hazai pályán.

Nexe Nasice – MKB-MVM Veszprém: 21-37!
Köszönöm a figyelmet!
----