2:0
6:3
6:1
> >
Taro Daniel magabiztosan, simán, 6:3 6:1 arányban győzte le Fucsovics Mártont, így honfitársunknak a második selejtezőkör jelentette a végállomást a Roland Garroson.

Köszönjük figyelmüket!
0:2
0:6
5:7
> >
Egy tükörsima, s egy kiegyensúlyozott, roppant kemény szettben jutott tovább a netanyai torna második kiemeltje, Totka Naomi izraeli ellenfelével szemben. Az első szettben esélyt sem adott a magyar lány Masurinak, ellenben a másodikban egészen más lett a helyzet. 5:4-es előnyénél a játszmagyőzelemért adogathatott az izraeli teniszező, de ekkor Totka nagyon felszívta magát, s pillanatok alatt, szinte labdamenetet sem veszítve a maga javára fordította a mérkőzést. Totka Naomi sikere és továbbjutása mindenképpen teljesen megérdemelt.
0:2
6:75
6:77
> >
Az első szettben kétszer is adogathatott Jani Réka a játszma megnyeréséért, először 5:4-nél, majd 6-5-nél is, de nem sikerült játszmalabdához jutnia, így jöhetett a rövidítés. A tie-brékben 5-2-re is elhúzott, de Brescia ki tudodd egyenlíteni 5-5-re, azonban a következő két labdamenet a magyar lányé lett, így ha nehezen is, de behúzta az első játszmát Jani Réka.

A második szettben pocsékul kedett Jani Réka, Brescia 5:0-ra is vezetett, azonban itt valami csoda történt, mert zsinórban hat (!) játékot megnyerve átvette a vezetést a magyar lány. Az olasz még kitudta harcolnia a rövidítést, de hatalmas csatában azt Jani húzta be 9:7-re és vele együtt a mérkőzést is.
1:2
6:4
2:6
3:6
> >
Brékkel kezdett a magyar játékos az első szettben, de azt az előnyét nem tudta megtartani, után jól adogatott, ellenfele már kevésbé, a legjobb pillanatban sikerült elvennie az adogatását, így került előnybe Filipenkó Viktor.

A második játszmában kétszer veszítette el az adogatását Viktor, a cseh viszont egyre jobban szervált, könnyedén kiegyenlített.

A harmadikat brékkel kezdte a cseh, küzdött ezután Viktor derekasan, egyszer ő is brékelt, de ellenfele ezután jól adogatott, így nem maradt esélye ellene a magyar fiúnak.
0:2
4:6
5:7
> >
Bondár az első szettben egyszer vette el Raluca Ciufrila adogatását, de azt a brékelőnyt sikerült is végigvinnie az utolsó, igen kalandos adogatójátékával együtt, így 6:4-re aránylag gyorsan meg is nyerte az első szettet.

A második kevésbé indult jól, 4:2-re a román lány vezetett, de innen szívós munkával megfordította a szettet, végül 7:5 arányban sikerült azt is megnyernie, így két játszmában múlta felül Raluca Ciufrilat. Anna csak kilenc labdamenettel nyert többet ellenfelénél, de ez ma pont elég is volt.

Raluca Ciufrila – Bondár Anna: 0-2!
4:6, 5:7!
Köszönöm a figyelmet!
----
1:2
6:3
3:6
3:6
> >
Kalandos mecset nyert Stollár Fanni Nagyszebenben az első fordulóban.

Jól kezdte a meccset, de a román szép lassan fölébe kerekedett, háromszor vette el a magyar lány adogatását az első szettben, még az is belefért neki, hogy egyszer elveszítse a sajátját.

Brékkel kezdte a második szettet Fanni, és végig jobban játszott onnan, egyszer elveszítette az adogatását, de így is gond nélkül egyenlített.

A döntő szettben Fanni továbbra is jobban játszott első kiemelt ellenfelénél, és ha elsőre nem is sikerült kiszerválnia a meccset, a következő lehetőséget már megragadta, ő van ott a második fordulóban!