2:1
3:6
6:2
6:3
> >
Fordulatos meccsen jutott az elődöntőbe Bukta Ági.

Az első szettben 3:0-a vezetett már, a 4:1-hez is volt négy labdája, de azt a játékot is a bosnyák nyerte, egészen váratlanul összezuhant ezzel a magyar lány, szetthátrányba került 38 perc alatt.

A második szettet is jól kezdte, de ezt jól is fejezte be Ági, négyszer vette el Herdzelas adogatását, kényelmes előnyben szerválta ki a játszmát.

A döntő szettben 2:2-nél brékelt a magyar lány, de ebből még visszajött Herdzelas, 3:3 után azonban Ági ismét elvette az adogatásárt, a sajátját bréklabdákról fordította meg, ezzel meg is törte ellenfelét.

A negyedik kiemelt tehát kipiálva, holnap az elődöntőben a másodikként rangsorolt cseh Pantuckova következik, ott is lesznek esélyei a magyar lánynak.
1:2
3:6
6:4
3:6
> >
Mindhárom játszmát egyetlen brék eldöntötte, ez a mérkőzés az adogatásokról szólt. Egy megingás a szettbe került. Sajnos Filipenkonak csak egyszer sikerült elvennie ellenfele adogatását, Florent Diepnek ez kétszer is sikerült, két különböző szettben. 2,5 órán át tartó küzdelemben diadalmaskodott Florent Diep és jutott ezzel a belgrádi torna negyeddöntőjébe.

Filipenko Viktor – Florent Diep: 1-2!
3:6, 6:4, 3:6!
Köszönöm a figyelmet!
----
1:2
4:6
7:5
1:6
> >
Bár a második szettben meccslabdáról jött vissza Fucsovics, a döntő szettre teljesen elfogyott a koncentrációja, így sajnos kiesett a prágai tornáról.

Végig partiban volt az esélyesebb belga ellen, de a mai napon nagyon gyenge %-ban ütötte be az első adogatásait, ami a szervajátékait nagyon megsínylette.

Ettől függetlenül nincs ok a csüggedésre, erre a játékra lehet tovább építeni.

Köszönjük a figyelmeteket, tartsatok velünk legközelebb is!
2:0
6:3
6:3
> >
Babos Timiék a papírformának megfelelően könnyedén legyőzik ellenfelüket, és magabiztosan jutnak be a hertongenboschi WTA páros verseny elődöntőjébe!

Tartsanak akkor is velünk, szurkoljunk együtt Timiéknek az újabb győzelem reményében!
ITF, Banja Luka (Salak)
2:1
3:6
6:2
6:3
> >
Jól kezdett Argyelán Csilla, 6:3 arányban hozta az első szettet, harmadik kiemelthez méltón. Utána megint jött a mélyrepülés és 6:2-re Natalie Proese egyenlített, jöhetett a döntő szett.

Az egész mérkőzésen nagyon sok volt a brék, összesen 12 alkalommal, ebből sajnos 7-5-re a német lány jött ki jobban és mivel utoljára is ő brékelt, Csilla már nem tudott visszajönni. Két maratoni mérkőzés már sok volt neki. 6:3-mal söpörte be a harmadik szettet Proese és bejutott a negyeddöntőbe Banja Lukán. Argyelán kiesett.

Natalie Proese – Argyelán Csilla: 2-1!
3:6, 6:2, 6:3!
Köszönöm a figyelmet!
----