Newcastle United – Sunderland AFC 0:3 (vége) | West Ham United – Swansea City 2:0 (vége) | Cardiff City FC – Norwich 2:1 (vége)
Everton FC – Aston Villa FC 2:1 (vége) | Fulham FC – Southampton FC 0:3 (vége) | Hull City – Tottenham Hotspur 1:1 (vége)
Stoke City – Manchester United 2:1 (vége)
vége
Cardiff City FC
2:1 (0:1)
Norwich City
szombat 01.02.2014, 16:00 • Cardiff City Stadium, Cardiff • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    90
    Remek összjáték után bevették most a hazai kaput a vendégek, de a partjelző lest intett, jogosan.
     
    87
    KAPUFA! Snodgrass fejese óriásit csattant a bal kapufán!
     
    84
    Újabb bődületes védés! Fer fejelt az ötösről, de Marshall ezúttal is vetődve mentett!
     
    83
    Marshall most rosszul jött ki, Martin tüzelt a tizenahtos jobb széléről, de blokkolták a lövését, fölé ment a labda. Szöglet jöhet.
     
    80
    MICSODA VÉDÉS! Mit úszott meg a Cardiff! A szöglet után kipattant a labda a tizenhatos elé, Redmond nem volt rest rögtön tüzelni, de Marshall kiszedte a bal alsóból! Ezt követően Hooper ismételt, Marshal már verve volt, de Bellamy vetődve kifejelte a gólvonal elől pár centivel!
     
    76
    Sorcserét vet be a vendégek mestere, Johnsont váltja Fer, Gutierrezt Redmond, van Wolfswinkel pedig Elmander helyén folytatja.
     
    75
    Théophile-Catherine váltja Da Silvát sérülés miatt.
     
    73
    Zaha szöktette Bellamyt középen, remek elgondolás volt, de a hazai játékos elesett egy vendég lábban, büntető viszont kisebb meglepetésre nincs!
     
    67
    Újabb hazai csere, Gunnarsson be, Mutch le.
     
    59
    Noone pedig besárgul a belépőjéért.
     
    59
    Atya ég! Mutch lövése egy védőről Jonesra pattant, róla pedig váratlanul a kapu felé indult meg a labda, és ha Ruddyn múlik be is megy, de a kapufa ezúttal mentett helyette!
     
    53
    KAPUFA! Johnson eresztett el egy lövést a tizenhatos széléről, amibe Marshall belekapott, a labda pedig a felsőlécről fölé pattant! Szöglet jöhet!
     
    51
    A Cardiff gólt szerzett!

    KÉT PERC ALATT FORDÍT A CARDIFF! HIHETETLEN! KENWYNE JONES érkezett fejjel egy jobb szélről középre tette labdára, ez elsőre elakadt egy védőben, de visszapattant hozzá, ő pedig bekotorta a kapuba!
     
    49
    A Cardiff gólt szerzett!

    CRAIG BELLAMI egyenlít! Zaha vette észre őt középen, begurította neki a tizenhatoson belülre, ő pedig csak belepöccinteni tudott a labdába, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy Ruddy kapus keze mellett a kapuban kössön ki a labda!
     
    38
    Ole Gunnar Solskjær még a félidő előtt cseréhez folyamodik – Whittinghamet váltja Zaha.
     
    37
    Remekül kontrázott most a Norwich, Snodgrass indult meg a labdával, kitette Martinnak szélre, aki Elmanderhez passzolt középen, ő pedig legurította a labdát Johnsonnak lövésre. A lövés a tizenhatos széléről érkezett, erő bőven volt benne, de megpattant egy védőn és így nem sokkal a kapu fölött suhant el! Szöglet jöhet.
     
    32
    Tettey buktatta Mutchot a tizenhatos vonalában, ő már a harmadik hazai játékos aki besárgul.
     
    24
    Pontosabban indulnának, Elmander megállította az akciót még a vendég térfél előtt – szabálytalanul. Övé a mérkőzés második sárga lapja.
     
    13
    Bennett sárgul be amiért buktatta Bellamyt.
     
    5
    A Norwich gólt szerzett

    Olsson tette be laposan középre a labdát a bal szélről, melyre ROBERT SNODGRASS érkezett kiváló ütemben, és igazítás nélkül rögtön beverte a kapu jobb alsó sarkába.

    Dávid Kiss

    Gólok: 49. Bellami, 51. Jones – 5. Snodgrass

    Lapok:   59. Noone (CAR) – 13. Bennett (NOR), 24. Elmander (NOR), 32. Tettey (NOR)


    Cardiff City FC: Marshall – John, Turner, Caulker, Da Silva(75. Théophile-Catherine) – Noone, Mutch(67. Gunnarson), Medel, Whittingham(38. Zaha) – Bellamy – Jones.
    Cserék: Lewis, Campbell, Daehli, Eikrem, Gunnarsson, Theophile-Catherine, Zaha.

    Norwich City: Ruddy – Martin, Bassong, Bennett, Olsson – Snodgrass, Johnson(76. Fer), Tettey, Gutierrez(76. Redmond) – Elmander(76. van Wolfswinkel), Hooper.
    Cserék: Bunn, Becchio, Fer, Pilkington, Redmond, van Wolfswinkel, Whittaker.

    Játékvezetők: Mark Clattenburg