Balmazújváros – DVSC-DEAC 1:2 (vége) | Ferencvárosi Torna Club – FK DAC 1904 1:1 (vége) | Cigánd – FC Olimpia Satu Mare 3:3 (vége)
Tisza Volán SC – Bajai LSE 0:1 (vége) | Hajdúböszörményi TE – Tiszavasvári SE 5:1 (vége) | Budaörs – ESMTK 3:1 (vége)
vége
Ferencvárosi Torna Club
1:1 (0:1)
FK DAC Dunaszerdahely 1904
szerda 12.02.2014, 14:00 • Puskás Ferenc Stadion, Budapest • Felkészülési mérkőzések
     
    A második játékrészt végig támadva végül beérett a ferencvárosiak kitartása és ki tudtak egyenlíteni, de a vezető gól elmaradt. A veszélyes kontrák miatt a vendégek is jó pár veszélyes szituációt kialakítottak, igaz ők többnyire pontrúgásokból voltak veszélyesek.
    A Ferencváros tehát 1-1-es döntetlent játszott a szlovák élvonal sereghajtójával, minden Olvasó döntse el, hogy szerinte ez milyen eredmény, szerintem a ferencvárosi srácokban ennél jóval több van, de hát ez egy felkészülési mérkőzés volt, belefér. Sok volt a hiba a mérkőzésen és a pontatlanság!
    Önöknek köszönöm szépen a figyelmet, további szép napot kívánok! (15:46:04)
     
    90
    Mérkőzés vége.
     
    89
    A bal oldalról egy kisebb kavarodás közepette Jovanovic adja középre a labdát, ahol Nagy kerül óriási ziccerbe, de belelövi a kapusba, mi maradt ki! Ez volt a meccslabda!
     
    88
    Jól védekezik a DAC csapata, teljesen beszorul a saját térfelére.
     
    87
    Érett már a gól az FTC csapatának, a gól után egyből letámadnak a hazaiak!
     
    86
    A Fradi gólt szerzett!
    BUSAI szerzi meg az egyenlítő gólt! Ionescu adja középre a labdát egy szabadrúgásból, amire Busai érkezik jól és juttatja a kapu előtt pár méterről a hálóba a labdát!
     
    85
    A középpályán szabálytalankodnak a hazaiak, ezzel megakadályozva a gyors vendég kontrát.
     
    84
    Ionescu indul a bal oldalon, Busainak íveli be, de ő rosszul veszi át, majd továbbadja Besicnek, ő egyből lő, Pernecký véd ismét nagyot!
     
    83
    Majd a vendégek kontrájából Šnirc kerül lövőhelyzetbe, aki 25 méterről el is rúgja... Jova védeni tud, majd másodjára magabiztosan vetődik rá a labdára.
     
    83
    Pavlovic-Besic kényszerítő után, utóbbi adja be a kapu elé, ahol Jovanovic érkezik üresen és fejel kapura, de Pernecký véd óriásit!
     
    82
    Abszolút mezőnyfölényben játszanak a hazaiak.
     
    81
    Cukic és Busai kényszerítőzik a szélen, majd Cukic beadja! Busai érkezik üresen, de Pernecký jól jön ki és kitudja öklözni a labdát, a kipattanót elrúgják a védők.
     
    80
    A hazaiak passzolgatnak ellenfelük térfelén, keresik a rést a védelmen, de lassan 80 perce nem találják...
     
    79
    Az elmúlt pár percben picit lassult a mérkőzés irama.
     
    78
    A középpályán harcolnak a fejek a labdáért.
     
    77
    Busai lép meg a bal szélen, beadja a kapu elé, de nagyon lecsúszik a labda a beadás pillanatában a lábáról, így nagyon gyengére sikeredik, a védők könnyedén szabadítanak fel.
     
    76
    A vendégek passzolgatnak a középpályán.
     
    75
    A sértett végzi el, ismét Pavlovic csúsztat kapura, Pernecký öklözi ki, de Vad II. közbe fúj, szabálytalankodtak a hazaiak.
     
    75
    Ionescut rúgják fel a bal szögletzászlónál.
    Gólok: 86. Busai – 7. Majemik

    Lapok:   66. Čausić (DAC)


    Ferencvárosi Torna Club: Jova – Jovanovic, Besic, Pavlovic, Bönig (Hidvégi, 45.) – Gyömbér, Cukic – Jenner (Nagy, 65.), Busai, Somalia (Józsi, 45.) – Böde (Ionescu, 45.)
    FK DAC Dunaszerdahely 1904: Penksa (Pernecký, 45.) – Ari Taran, Matúš, Majerník, Adiaba (Martinka, 65.) – Čausić, Ujlaki, Krišto, Šnirc – Nurkovič, Ben Nasra

    Játékvezetők: Vad II. István

    Nézőszám: 400