Hull City – Manchester City 0:2 (vége) | Everton FC – Cardiff City FC 2:1 (vége) | Fulham FC – Newcastle United 1:0 (vége)
Southampton FC – Norwich 4:2 (vége) | Sunderland AFC – Crystal Palace 0:0 (vége) | Swansea City – West Bromwich Albion 1:2 (vége)
Aston Villa FC – Chelsea F.C. 1:0 (vége)
vége
Southampton FC
4:2 (1:0)
Norwich City
szombat 15.03.2014, 16:00 • St Mary's Stadium, Southampton • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    90+7
    A Southampton gólt szerzett!


    Kontrát vezetnek a Szentek, Davis szerzett labdát, amjd vezeti végig a tizenhatosig, ott passzol SAM GALLAGHER-hez, aki 16 méterről a kapu közepébe helyez.
     
    86
    A Norwich gólt szerzett


    Újabb eladott hazai labda, most Guly volt a vétkes, Elmander csípte el megint, Van Wolfwinkel-nek passzolt, aki lőtt a tizenhatos előteréből jobbal kapura Boruc ezt ugyan védeni tudta, de a jobbra pattant labdát ROBERT SNODGRASS gyűjti be és vágja a kapu közepébe! 3:2! Hihetetlen!!!
     
    85
    A Norwich gólt szerzett


    Fonte hazaadása Borucnak sikerült nagyon rövidre, JOHAN ELMANDER fülelte le és lőtte a kapuba a kapus lába között. 3:1. Szépítenek a vendégek.
     
    72
    A Southampton gólt szerzett!

    Guly Lambert-től kapott labdát a tizenhatoson belül 13 méterre a kaputól, tolt rajta egyet majd lőtt, de a védők bele tudtak lépni, a kapu azonban nem szabadult fel, Lambert szedte össze, majd JAY RODRIGUEZ-hez passzolt, aki az ötös bal sarkáról vágta a kapu jobb oldalába.
     
    57
    A Southampton gólt szerzett!


    Clyne fejelt a felezővonalról előre, egy védő rosszul csúsztatott, így RICKY LAMBERT elé került a labda, aki elindult a tizenhatoson belülre, kicselezett egy védőt, majd a kapu bal oldalába passzolt Ruddy mellett. Első labdaérintése volt a hazai játékosnak. 2-0
     
    5
    A Southampton gólt szerzett!


    Rodriguez a tizenhatos előterében jobb oldalról ugratta ki MORGAN SCHNEIDERLIN-T,aki 14 méterről a jobb alsóba helyezett. A leshatárról indult, de a gólt érvényesnek ítélték! 1:0

    Jankó Gergely

    Gólok: 5. Schneiderlin, 57. Lambert, 72. Rodriguez, 90+7. Gallagher – 85. Elmander, 86. Snodgrass

    Lapok:   35. Davis (SOT) – 43. Pilkington (NOR), 60. Snodgrass (NOR)


    Southampton FC: Boruc – Clyne, Lovren, Fonte, Shaw – Ward-Prowse, Schneiderlin, Davis – Ramirez (61. Guly), Rodriguez (90+3. Gallagher), Lallana (56. Lambert). Cserék: Chambers, Guly, Gallagher, Gazzaniga, Hooiveld, Lambert, Yoshida.
    Norwich City: Ruddy – Whittaker, Bennett, Yobo, Olsson – Snodgrass, Howson, Tettey, Johnson (65. Van Wolfswinkel) – Pilkington (65. Redmond), Hooper (65. Elmander). Cserék: Bassong, Bunn, Elmander, Hoolahan, Martin, Redmond, Van Wolfswinkel.

    Játékvezetők: Kevin Friend