Manchester United – Aston Villa FC 4:1 (vége) | Crystal Palace – Chelsea F.C. 1:0 (vége) | Stoke City – Hull City 1:0 (vége)
Swansea City – Norwich 3:0 (vége) | West Bromwich Albion – Cardiff City FC 3:3 (vége) | Arsenal FC – Manchester City 1:1 (vége)
vége
Stoke City
1:0 (0:0)
Hull City
szombat 29.03.2014, 16:00 • Britannia Stadium, Stoke-on-Trent • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    Mindenképpen a két csapat különbségét Odemwingie játéka jelentette. Második félidőben mintha kicserélték volna rengetegszer hozták játékba őt csapattársai. Igaz csak egy gólt tudtak bepréselni, de ez is elég volt jelenleg a három pont megszerzéséhez.
    A vendégek pedig keserű szájízzel távozhatnak. Nekik is voltak ugyan lehetőségeik, de nem tudtak élni velük és vereséggel kell távozniuk.
    Reméljük azért legközelebb az első félidőben is támadóbban lépnek pályára a csapatok. (17:57:12)
     
    90+6
    Mérkőzés vége.
     
    90+5
    Odemwingie most a jobb oldalon lódult meg. nem akart kapura törni, csak a labda tartásra ment. Levitte a szögletzászlóhoz a labdát. Három Hull játékos tudta leszerelni.
     
    90+3
    Davies szabálytalankodott a Stoke kapuja előtt. Kézzel ért labdába. A hazaiak jöhetnek szabadrúgással.
     
    90+1
    Odemwingie szinte sziporkázik. Most éppen sarokkal hozta játékba csapat társát.
     
    90
    A sok szabálytalanság és a cserék miatt a játékvezető az öt perc hosszabbítás mellett döntött. A hazaiak edzőjének nagyon nem tetszik ez a döntés.
     
    88
    Odemwingie nagyszerűen húzta meg a bal oldalt. Elfektetett egy védőt és beadta a labdát azonban a védők tisztázni tudtak. Nagy lehetőség volt ez a kontra a gól szerzésre.
     
    87
    A Stoke csapata is kihasználta csere lehetőségeit. Guidetti jött be Crouch helyett.
     
    84
    Az eddig egész jól játszó Arnautovićot, Adam váltja a pályán.
     
    82
    A vendégeknél Huddlestone helyére Quinn állt be. Ezzel kihasználták mind a három csere lehetőségüket.
     
    82
    Whelant váltja Palacios.
     
    79
    A vendégek edzője vélhetően nem volt megelégedve Jelavić támadó játékával. Szinte észre vehetetlen volt a mérkőzésen. Helyére Sagbo érkezett.
     
    75
    Most Ireland kapott egy gyönyörű labdát. A 16os jobb sarkától lőhetett teljesen tisztán, azonban Harper éber volt és a léc alá tartó lövést a kapu fölé tornászta.
     
    73
    Arnautović és Crouch gyönyörű kényszerítője után Arnautović vezette kapura a labdát védővel a nyakán. Lövését még időben blokkolni tudták .
     
    71
    Bruce helyére Aluko érkezett a pályára. Itt az ideje a Hull csapatának is támadnia ha ponttal szeretnének haza térni.
     
    70
    Ireland végezhetett el szögletet. A beérkező labdát lefejelték. Crouch nemérte el, de Odemwingie ollózó mozdulattal kapura lőtte, ami veszélytelen volt. Mellé ment a lövése.
     
    68
    Davies maradt földön. Tisztázás közben ütközött egy hazai játékossal. Nem szorult ápolásra, csak a cipőét hagyta el és a bokáját fájlalta rövid ideig.
     
    66
    Huddlestone Crouchot rántotta le. ez egy teljesen fölösleges szabálytalanság volt. Stoke jöhetett szabadrúgással, amit azonban csúnyán fölé vágtak.
     
    64
    Odemwingie volt ismét a főszereplő. Nagyszerű labdát kapott azonban nem tudta elcsípni. Harper szépen mozdult ki kapujából és kapta fel a támadó előle a labdát.

    Jankó Gergely

    Gólok: 62. Odemwingie


    Stoke City: Begović (K) – Pieters, Wilson, Shawcross, Cameron – N'Zonzi, Whelan (82) – Arnautović(85), Ireland, Odemwingie – Crouch(87)
    Cserék: Sørensen (K), Adam(85), Etherington, Guidetti(87), Muniesa , Palacios(82) , Wilkinson

    Hull City: Harper (K) – Davies, Bruce(71), Chester, – Livermore – Rosenior, Huddlestone(82), Meyler, Elmohamady – Jelavić(79), Long
    Cserék: Jakupović (K), Aluko(71), Figueroa , Fryatt , Koren , Quin(82), Sagbo(79)

    Játékvezetők: Neil Swarbrick, S. Burt, J. Flynn