Manchester United – Aston Villa FC 4:1 (vége) | Crystal Palace – Chelsea F.C. 1:0 (vége) | Stoke City – Hull City 1:0 (vége)
Swansea City – Norwich 3:0 (vége) | West Bromwich Albion – Cardiff City FC 3:3 (vége) | Arsenal FC – Manchester City 1:1 (vége)
vége
Stoke City
1:0 (0:0)
Hull City
szombat 29.03.2014, 16:00 • Britannia Stadium, Stoke-on-Trent • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    Üdvözöljük on-line oldalunkon. A mérkőzés 16:00 - kor kezdődik.
     
    A tizedik helyen álló Stoke csapata a 13. Hull City gárdáját fogadja a Premier League 32. fordulójában.
    A hazaiak 37, a vendégek pedig 33 ponttal állnak jelenleg.
    Legutóbbi összecsapásuk 2013.12.14-én gól nélküli döntetlennel zárult.
    A formájukat tekintve mind két együttes nagyjából hasonlóan teljesített a legutóbbi öt mérkőzésükön.
    Egy igazi három esélyes találkozót láthatunk majd.
    Tartsanak velünk!
     
    1
    A mérkőzés elkezdődött.
     
    1
    A hazaiak piros fehér feslőben és fehér nadrágban lépnek pályára. A vendégek pedig tetőtől talpig kék mezben vonultak ki a játék térre.
     
    1
    A vendégek kezdték meg a találkozót.
     
    1
    A Stoke legutóbb hazai pályán a West Ham csapatát gyűrte le 3 – 1 arányban.
     
    2
    Azonnal a mérkőzés elején Crouc kerülhetett volna helyzetbe, de Arnautović átadását lekapcsolták időben.
     
    3
    Az első szögletet a hazai csapat végezhette el.
     
    3
    Shawcross a szögletből beadott labdát a földre fejelte le és így pattogott el mindenki és a kapu jobb oldala mellett is a játékszer.
     
    5
    Odemwingie elég csúnyán nyújtott lábbal tarolta le Rosenior. Lap nem járt még érte, sérülés sem történt. Szabadrúgás a félpályánál.
     
    7
    Arnautović káprázatos csellel verte meg védőjét a jobb szélen de lövése egy másik védőről megpattanva az alapvonalon hagyta el a labdát. Második szögletét rúghatta a Stoke, de ez veszélytelen volt.
     
    10
    Huddlestone 30 méterről lőhetett teljesen tisztán. Begović nagyszerű mozdulattal védeni tudta a kapura tartó lövést.
     
    11
    Az első tíz percben a Stok játéka dominál. A vendégek gyors kontrákból próbálnak veszélyeztetni. Eddig csak Begovićnak akadt dolga a 2 kapus közül.
     
    13
    Ismét a Hull csapata lőtt kapura. Rosenior jobbról érkező beadása után Long szinte teljesen tisztán fejelhetett az ötös környékéről. A fejese pontatlan volt és jóval kapu fölé ment.
     
    16
    Szabálytalanság után a Hull jöhet a saját tizenhatosuktól szabadrúgással.
     
    19
    A hazaiak az elmúlt pár percben teljesen letámadják ellenfelüket. Nem engedik hogy áthozzák a labdát a félpályán túlra.
     
    22
    A Stok bal oldala nagyon él. Arnautović szép passzjátékot követően adta be a labdát. De Harper könynedén lekapta a levegőből.
     
    24
    Pieters szállt bele egy vendég játékosba a saját térfelük közepénél. Szabadrúgással jöhet a Hull.
     
    25
    Huddlestone állt a labda mögé. A beadását könnyedén kivágták a hazai védők.
     
    26
    Most Cmaeron döngölte földbe Meyler saját térfelük jobb oldalán. Még mindig nincs lap a találkozón pedig egyre jobban elszaporodtak a szabálytalanságok.
     
    29
    Odemwingie próbálkozott egy távoli lövéssel. Erő volt benne ugyan, de méterekkel a kapu jobb oldala mellett hagyat el a játékteret a labda.
     
    30
    Eléggé kiegyenlített a találkozó. Mind két csapatnak vannak veszélyes momentumai de eddig nagyobb gól helyzet nem alakult ki. A labdabirtoklás is azt mutatja hogy nagyjából egy szinten van a két csapat. A hazaiak 56%ban a vendégek pedig 44%ban birtokolják a labdát.
     
    32
    Livermoret kapcsolják le a 16os előterében a jobb szélen.
     
    34
    Rosenior bámulatos cselekkel játszotta túl a védőjét a bal szélen. Eddig a játékára nem lehet panasz. Több szép mozdulata is volt már a mérkőzésen.
     
    36
    Ireland szerzett labdát a vendégek 16osa előtt. Beadása azonban egy védőről az alapvonalon túlra pattant. A szögletből nem alakult ki gólszerzési lehetőség. Vissza került ugyan a Stoke csapatához a labda, de szabálytalankodtak. Így szabadrúgással jöhet a Hull.
     
    40
    Livermore szabálytalankodott a kezdő kör szélén. Szinte teljesen kikelt magából, őrjöngött ezt követően, de a játék vezető még mindig nem vette elő a lapot.
     
    41
    Arnautović kapott nagyszerű labdát, amit viszonylag messziről kapura is rúgott. Lövése erőtlen volt éppen csak elcsorgott Harper kezébe ami a jobb alsó sarok felé tartott.
     
    44
    Pieters rántotta le ellenfelét a bal szélen. Huddlestone áll ismét a labda mögé.
     
    45
    Beadását könnyedén lehalászta a levegőből Begović.
     
    45
    A játékvezető úgy döntött nem hosszabbít. Lefújta az első félidőt.
     
    Az első játékrészben nem láthattunk túl sok támadást, kapura lövést. Mind két csapat inkább távolról próbálkozott, de ezek a lövések szinte egytől egyig teljesen veszélytelenek voltak. Kivéve Huddlestone bombáját amit nagyszerűen hárított Begović.
    Teljesen igazságos a fél idei 0-0ás eredmény.
    A második félidő minden bizonnyal izgalmasabb lesz és reméljük támadóbb szelleműen lépnek ki a pályára a játékosok.
    Tartsanak továbbra is velünk!
     
    46
    Elkezdődött a második félidő.
     
    46
    A Hull csapata legutóbb idegenben 2014. Február 22.én tudott nyerni a Cardiff gárdája ellen. Elég simán 0 – 4ás eredménnyel.
     
    47
    N'Zonzi indult meg a bal szélen. Beadására Crouch érkezett, de lövése a védőkről lepattanva az kicsorgott az alapvonalon.
     
    48
    Odemwingie jobb oldalról érkező lövése után most már Harpernek is akadt védeni valója.
     
    50
    Crouch kapott egy hosszú labdát amit háttal a kapunak lekezelt és 20 méterről ráfordulva lőtt. Gyenge próbálkozás volt. Kapu mellé pattogott a labda.
     
    51
    Rosenior maradt a földön egy percre Odemwingievel való fejpárbaja után. Össze fejeltek. Nem történt komoly sérülés folytatódhat a játék.
     
    54
    Óriási helyzetet puskázott el a Hull csapata. Meyler középen játszott túl egy védőt majd lövését Begović káprázatosan védte, de a róla kipattanó labda Jelavić elé pattant aki kapásból akarta az elvetődött kapus mellett hálóba juttatni a labdát. Rosszul találta el és mellé ment. Ezt a kihagyott helyzetet később még megbánhatják a vendégek.
     
    57
    Jobb oldalról érkezett egy beadás amire Long érkezett. Ő ugrott a legmagasabbra azonban Begović résen volt és védte a felsőléc alát tartó fejest.
     
    62
    Egy szerzett labda után ODEMWINGIE végigmasírozott az ellenfél térfelén, kicselezett egy védőt a 16os előterében majd a kapu jobb oldalát vette célba laposan. Harper tehetetlen volt.
     
    64
    Odemwingie volt ismét a főszereplő. Nagyszerű labdát kapott azonban nem tudta elcsípni. Harper szépen mozdult ki kapujából és kapta fel a támadó előle a labdát.
     
    66
    Huddlestone Crouchot rántotta le. ez egy teljesen fölösleges szabálytalanság volt. Stoke jöhetett szabadrúgással, amit azonban csúnyán fölé vágtak.
     
    68
    Davies maradt földön. Tisztázás közben ütközött egy hazai játékossal. Nem szorult ápolásra, csak a cipőét hagyta el és a bokáját fájlalta rövid ideig.
     
    70
    Ireland végezhetett el szögletet. A beérkező labdát lefejelték. Crouch nemérte el, de Odemwingie ollózó mozdulattal kapura lőtte, ami veszélytelen volt. Mellé ment a lövése.
     
    71
    Bruce helyére Aluko érkezett a pályára. Itt az ideje a Hull csapatának is támadnia ha ponttal szeretnének haza térni.
     
    73
    Arnautović és Crouch gyönyörű kényszerítője után Arnautović vezette kapura a labdát védővel a nyakán. Lövését még időben blokkolni tudták .
     
    75
    Most Ireland kapott egy gyönyörű labdát. A 16os jobb sarkától lőhetett teljesen tisztán, azonban Harper éber volt és a léc alá tartó lövést a kapu fölé tornászta.
     
    79
    A vendégek edzője vélhetően nem volt megelégedve Jelavić támadó játékával. Szinte észre vehetetlen volt a mérkőzésen. Helyére Sagbo érkezett.
     
    82
    Whelant váltja Palacios.
     
    82
    A vendégeknél Huddlestone helyére Quinn állt be. Ezzel kihasználták mind a három csere lehetőségüket.
     
    84
    Az eddig egész jól játszó Arnautovićot, Adam váltja a pályán.
     
    87
    A Stoke csapata is kihasználta csere lehetőségeit. Guidetti jött be Crouch helyett.
     
    88
    Odemwingie nagyszerűen húzta meg a bal oldalt. Elfektetett egy védőt és beadta a labdát azonban a védők tisztázni tudtak. Nagy lehetőség volt ez a kontra a gól szerzésre.
     
    90
    A sok szabálytalanság és a cserék miatt a játékvezető az öt perc hosszabbítás mellett döntött. A hazaiak edzőjének nagyon nem tetszik ez a döntés.
     
    90+1
    Odemwingie szinte sziporkázik. Most éppen sarokkal hozta játékba csapat társát.
     
    90+3
    Davies szabálytalankodott a Stoke kapuja előtt. Kézzel ért labdába. A hazaiak jöhetnek szabadrúgással.
     
    90+5
    Odemwingie most a jobb oldalon lódult meg. nem akart kapura törni, csak a labda tartásra ment. Levitte a szögletzászlóhoz a labdát. Három Hull játékos tudta leszerelni.
     
    90+6
    Mérkőzés vége.
     
    Mindenképpen a két csapat különbségét Odemwingie játéka jelentette. Második félidőben mintha kicserélték volna rengetegszer hozták játékba őt csapattársai. Igaz csak egy gólt tudtak bepréselni, de ez is elég volt jelenleg a három pont megszerzéséhez.
    A vendégek pedig keserű szájízzel távozhatnak. Nekik is voltak ugyan lehetőségeik, de nem tudtak élni velük és vereséggel kell távozniuk.
    Reméljük azért legközelebb az első félidőben is támadóbban lépnek pályára a csapatok. (17:57:12)

    Jankó Gergely

    Gólok: 62. Odemwingie


    Stoke City: Begović (K) – Pieters, Wilson, Shawcross, Cameron – N'Zonzi, Whelan (82) – Arnautović(85), Ireland, Odemwingie – Crouch(87)
    Cserék: Sørensen (K), Adam(85), Etherington, Guidetti(87), Muniesa , Palacios(82) , Wilkinson

    Hull City: Harper (K) – Davies, Bruce(71), Chester, – Livermore – Rosenior, Huddlestone(82), Meyler, Elmohamady – Jelavić(79), Long
    Cserék: Jakupović (K), Aluko(71), Figueroa , Fryatt , Koren , Quin(82), Sagbo(79)

    Játékvezetők: Neil Swarbrick, S. Burt, J. Flynn