Manchester United – Aston Villa FC 4:1 (vége) | Crystal Palace – Chelsea F.C. 1:0 (vége) | Stoke City – Hull City 1:0 (vége)
Swansea City – Norwich 3:0 (vége) | West Bromwich Albion – Cardiff City FC 3:3 (vége) | Arsenal FC – Manchester City 1:1 (vége)
vége
Stoke City
1:0 (0:0)
Hull City
szombat 29.03.2014, 16:00 • Britannia Stadium, Stoke-on-Trent • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    Mindenképpen a két csapat különbségét Odemwingie játéka jelentette. Második félidőben mintha kicserélték volna rengetegszer hozták játékba őt csapattársai. Igaz csak egy gólt tudtak bepréselni, de ez is elég volt jelenleg a három pont megszerzéséhez.
    A vendégek pedig keserű szájízzel távozhatnak. Nekik is voltak ugyan lehetőségeik, de nem tudtak élni velük és vereséggel kell távozniuk.
    Reméljük azért legközelebb az első félidőben is támadóbban lépnek pályára a csapatok. (17:57:12)
     
    90+6
    Mérkőzés vége.
     
    90+5
    Odemwingie most a jobb oldalon lódult meg. nem akart kapura törni, csak a labda tartásra ment. Levitte a szögletzászlóhoz a labdát. Három Hull játékos tudta leszerelni.
     
    90+3
    Davies szabálytalankodott a Stoke kapuja előtt. Kézzel ért labdába. A hazaiak jöhetnek szabadrúgással.
     
    90+1
    Odemwingie szinte sziporkázik. Most éppen sarokkal hozta játékba csapat társát.
     
    90
    A sok szabálytalanság és a cserék miatt a játékvezető az öt perc hosszabbítás mellett döntött. A hazaiak edzőjének nagyon nem tetszik ez a döntés.
     
    88
    Odemwingie nagyszerűen húzta meg a bal oldalt. Elfektetett egy védőt és beadta a labdát azonban a védők tisztázni tudtak. Nagy lehetőség volt ez a kontra a gól szerzésre.
     
    87
    A Stoke csapata is kihasználta csere lehetőségeit. Guidetti jött be Crouch helyett.
     
    84
    Az eddig egész jól játszó Arnautovićot, Adam váltja a pályán.
     
    82
    A vendégeknél Huddlestone helyére Quinn állt be. Ezzel kihasználták mind a három csere lehetőségüket.
     
    82
    Whelant váltja Palacios.
     
    79
    A vendégek edzője vélhetően nem volt megelégedve Jelavić támadó játékával. Szinte észre vehetetlen volt a mérkőzésen. Helyére Sagbo érkezett.
     
    75
    Most Ireland kapott egy gyönyörű labdát. A 16os jobb sarkától lőhetett teljesen tisztán, azonban Harper éber volt és a léc alá tartó lövést a kapu fölé tornászta.
     
    73
    Arnautović és Crouch gyönyörű kényszerítője után Arnautović vezette kapura a labdát védővel a nyakán. Lövését még időben blokkolni tudták .
     
    71
    Bruce helyére Aluko érkezett a pályára. Itt az ideje a Hull csapatának is támadnia ha ponttal szeretnének haza térni.
     
    70
    Ireland végezhetett el szögletet. A beérkező labdát lefejelték. Crouch nemérte el, de Odemwingie ollózó mozdulattal kapura lőtte, ami veszélytelen volt. Mellé ment a lövése.
     
    68
    Davies maradt földön. Tisztázás közben ütközött egy hazai játékossal. Nem szorult ápolásra, csak a cipőét hagyta el és a bokáját fájlalta rövid ideig.
     
    66
    Huddlestone Crouchot rántotta le. ez egy teljesen fölösleges szabálytalanság volt. Stoke jöhetett szabadrúgással, amit azonban csúnyán fölé vágtak.
     
    64
    Odemwingie volt ismét a főszereplő. Nagyszerű labdát kapott azonban nem tudta elcsípni. Harper szépen mozdult ki kapujából és kapta fel a támadó előle a labdát.
     
    62
    Egy szerzett labda után ODEMWINGIE végigmasírozott az ellenfél térfelén, kicselezett egy védőt a 16os előterében majd a kapu jobb oldalát vette célba laposan. Harper tehetetlen volt.
     
    57
    Jobb oldalról érkezett egy beadás amire Long érkezett. Ő ugrott a legmagasabbra azonban Begović résen volt és védte a felsőléc alát tartó fejest.
     
    54
    Óriási helyzetet puskázott el a Hull csapata. Meyler középen játszott túl egy védőt majd lövését Begović káprázatosan védte, de a róla kipattanó labda Jelavić elé pattant aki kapásból akarta az elvetődött kapus mellett hálóba juttatni a labdát. Rosszul találta el és mellé ment. Ezt a kihagyott helyzetet később még megbánhatják a vendégek.
     
    51
    Rosenior maradt a földön egy percre Odemwingievel való fejpárbaja után. Össze fejeltek. Nem történt komoly sérülés folytatódhat a játék.
     
    50
    Crouch kapott egy hosszú labdát amit háttal a kapunak lekezelt és 20 méterről ráfordulva lőtt. Gyenge próbálkozás volt. Kapu mellé pattogott a labda.
     
    48
    Odemwingie jobb oldalról érkező lövése után most már Harpernek is akadt védeni valója.
     
    47
    N'Zonzi indult meg a bal szélen. Beadására Crouch érkezett, de lövése a védőkről lepattanva az kicsorgott az alapvonalon.
     
    46
    A Hull csapata legutóbb idegenben 2014. Február 22.én tudott nyerni a Cardiff gárdája ellen. Elég simán 0 – 4ás eredménnyel.
     
    46
    Elkezdődött a második félidő.
     
    Az első játékrészben nem láthattunk túl sok támadást, kapura lövést. Mind két csapat inkább távolról próbálkozott, de ezek a lövések szinte egytől egyig teljesen veszélytelenek voltak. Kivéve Huddlestone bombáját amit nagyszerűen hárított Begović.
    Teljesen igazságos a fél idei 0-0ás eredmény.
    A második félidő minden bizonnyal izgalmasabb lesz és reméljük támadóbb szelleműen lépnek ki a pályára a játékosok.
    Tartsanak továbbra is velünk!
     
    45
    A játékvezető úgy döntött nem hosszabbít. Lefújta az első félidőt.
     
    45
    Beadását könnyedén lehalászta a levegőből Begović.
     
    44
    Pieters rántotta le ellenfelét a bal szélen. Huddlestone áll ismét a labda mögé.
     
    41
    Arnautović kapott nagyszerű labdát, amit viszonylag messziről kapura is rúgott. Lövése erőtlen volt éppen csak elcsorgott Harper kezébe ami a jobb alsó sarok felé tartott.
     
    40
    Livermore szabálytalankodott a kezdő kör szélén. Szinte teljesen kikelt magából, őrjöngött ezt követően, de a játék vezető még mindig nem vette elő a lapot.
     
    36
    Ireland szerzett labdát a vendégek 16osa előtt. Beadása azonban egy védőről az alapvonalon túlra pattant. A szögletből nem alakult ki gólszerzési lehetőség. Vissza került ugyan a Stoke csapatához a labda, de szabálytalankodtak. Így szabadrúgással jöhet a Hull.
     
    34
    Rosenior bámulatos cselekkel játszotta túl a védőjét a bal szélen. Eddig a játékára nem lehet panasz. Több szép mozdulata is volt már a mérkőzésen.
     
    32
    Livermoret kapcsolják le a 16os előterében a jobb szélen.
     
    30
    Eléggé kiegyenlített a találkozó. Mind két csapatnak vannak veszélyes momentumai de eddig nagyobb gól helyzet nem alakult ki. A labdabirtoklás is azt mutatja hogy nagyjából egy szinten van a két csapat. A hazaiak 56%ban a vendégek pedig 44%ban birtokolják a labdát.
     
    29
    Odemwingie próbálkozott egy távoli lövéssel. Erő volt benne ugyan, de méterekkel a kapu jobb oldala mellett hagyat el a játékteret a labda.
     
    26
    Most Cmaeron döngölte földbe Meyler saját térfelük jobb oldalán. Még mindig nincs lap a találkozón pedig egyre jobban elszaporodtak a szabálytalanságok.
     
    25
    Huddlestone állt a labda mögé. A beadását könnyedén kivágták a hazai védők.
     
    24
    Pieters szállt bele egy vendég játékosba a saját térfelük közepénél. Szabadrúgással jöhet a Hull.
     
    22
    A Stok bal oldala nagyon él. Arnautović szép passzjátékot követően adta be a labdát. De Harper könynedén lekapta a levegőből.
     
    19
    A hazaiak az elmúlt pár percben teljesen letámadják ellenfelüket. Nem engedik hogy áthozzák a labdát a félpályán túlra.
     
    16
    Szabálytalanság után a Hull jöhet a saját tizenhatosuktól szabadrúgással.
     
    13
    Ismét a Hull csapata lőtt kapura. Rosenior jobbról érkező beadása után Long szinte teljesen tisztán fejelhetett az ötös környékéről. A fejese pontatlan volt és jóval kapu fölé ment.
     
    11
    Az első tíz percben a Stok játéka dominál. A vendégek gyors kontrákból próbálnak veszélyeztetni. Eddig csak Begovićnak akadt dolga a 2 kapus közül.
     
    10
    Huddlestone 30 méterről lőhetett teljesen tisztán. Begović nagyszerű mozdulattal védeni tudta a kapura tartó lövést.
     
    7
    Arnautović káprázatos csellel verte meg védőjét a jobb szélen de lövése egy másik védőről megpattanva az alapvonalon hagyta el a labdát. Második szögletét rúghatta a Stoke, de ez veszélytelen volt.
     
    5
    Odemwingie elég csúnyán nyújtott lábbal tarolta le Rosenior. Lap nem járt még érte, sérülés sem történt. Szabadrúgás a félpályánál.
     
    3
    Shawcross a szögletből beadott labdát a földre fejelte le és így pattogott el mindenki és a kapu jobb oldala mellett is a játékszer.
     
    3
    Az első szögletet a hazai csapat végezhette el.
     
    2
    Azonnal a mérkőzés elején Crouc kerülhetett volna helyzetbe, de Arnautović átadását lekapcsolták időben.
     
    1
    A Stoke legutóbb hazai pályán a West Ham csapatát gyűrte le 3 – 1 arányban.
     
    1
    A vendégek kezdték meg a találkozót.
     
    1
    A hazaiak piros fehér feslőben és fehér nadrágban lépnek pályára. A vendégek pedig tetőtől talpig kék mezben vonultak ki a játék térre.
     
    1
    A mérkőzés elkezdődött.
     
    A tizedik helyen álló Stoke csapata a 13. Hull City gárdáját fogadja a Premier League 32. fordulójában.
    A hazaiak 37, a vendégek pedig 33 ponttal állnak jelenleg.
    Legutóbbi összecsapásuk 2013.12.14-én gól nélküli döntetlennel zárult.
    A formájukat tekintve mind két együttes nagyjából hasonlóan teljesített a legutóbbi öt mérkőzésükön.
    Egy igazi három esélyes találkozót láthatunk majd.
    Tartsanak velünk!
     
    Üdvözöljük on-line oldalunkon. A mérkőzés 16:00 - kor kezdődik.

    Jankó Gergely

    Gólok: 62. Odemwingie


    Stoke City: Begović (K) – Pieters, Wilson, Shawcross, Cameron – N'Zonzi, Whelan (82) – Arnautović(85), Ireland, Odemwingie – Crouch(87)
    Cserék: Sørensen (K), Adam(85), Etherington, Guidetti(87), Muniesa , Palacios(82) , Wilkinson

    Hull City: Harper (K) – Davies, Bruce(71), Chester, – Livermore – Rosenior, Huddlestone(82), Meyler, Elmohamady – Jelavić(79), Long
    Cserék: Jakupović (K), Aluko(71), Figueroa , Fryatt , Koren , Quin(82), Sagbo(79)

    Játékvezetők: Neil Swarbrick, S. Burt, J. Flynn