20:27
(10:12)
vége
> >
Megérdemelten nyertek a montenegróiak.

Sokáig szoros volt a mérkőzés, de a 2. félidő derekán állandósult a 3-4 gólos montenegrói előny. A meccs utolsó 10 percében azonban teljesen szétestek a németek és végül 7 gól lett köztük.

A németek ezzel az eredménnyel gyakorlatilag 'elszálltak', ezzel szemben a címvédő montenegróiak tovább roboghatnak Budapest felé.

A mérkőzés végeredménye: Németország – Montenegró, 20-27.

Köszönjük a figyelmeteket, tartsatok velünk legközelebb is!
29:26
(12:14)
vége
> >
Óriási meglepetésre a svédek megverték a franciákat.

A mérkőzés elején rengeteg hibával játszottak a svédek, a franciák már 6 góllal is vezettek. A félidő végére azonban rendeződött a svéd védelem, így végül 2 gólra felzárkóztak a franciákhoz és 12-14-el vonulhattak szünetre a csapatok.

A második félidőt lehengerlően kezdték a svédek, Hagman vezérletével és gyors indításgólokkal átvették a vezetés. Lacrabere játéka vissza esett a meccs elejéhez képest és ez a francia támadójátékon is meglátszódott.

Végül a svédek az utolsó percekben már nem engedték ki a győzelmet a kezükből és 29-26-ra megverték a franciákat és így átvették a vezetést a csoportban.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok, tartsatok velünk legközelebb is!
30:20
(17:10)
vége
> >
Végig uralva a játékot nyerte meg Hollandia, így feljött a tabella első helyére és játszhat egy ki-ki mérkőzést Montenegróval és Franciaországgal még Szlovákia esélyei elszálltak.

A két legjobb játékos Skolkova és Polman.

Köszönöm a figyelmet!