25:20
(13:10)
vége
> >
Szenvedett ma mindkét csapat, a hazaiak mélyen a valós tudásuk alatt játszottak, de még így is belefért az FKC részéről, hogy az utolsó 7-8 percben a második sor is lehetőséghez jusson. Sok volt a technikai hiba mindkét oldalon, ám ebből így is a fehérváriak jöttek ki jobban. Tilingerék már hét találattal is vezettek, a végére maradt öt.
Hazai oldalon a kettő pont megszerzése létfontosságú volt a keddi debreceni fiaskó után.
38:17
(20:7)
vége
> >
Huszonegy góllal nyerte első bajnokiját az Audi Arénában a Győr. A mérkőzést elemezni különösebben nem szükséges, klasszis különbség van a két csapat között, ez ma különösen kapus poszton érvényesült.

A Győri ETO tehát továbbra is veretlen, míg az MTK marad a táblázat alsó felében.
30:28
(15:15)
vége
> >
Az első félidő elején a Siófok már 4 góllal is ellépet ellenfelétől. Az érdiek azonban nem hagyták kicsúszni a kezük közül a találkozót, a félidő végére fokozatosan felzárkóztak ellenfelükhöz. A második játékrészben már a vezetést is átvették, amit a találkozó végig nem is engedtek már ki a kezükből. A siófokiak nagyon sokat hibáztak támadásban, Janurik Kinga pedig ihletett formában védett az érdi kapuban.

Köszönjük a megtisztelő figyelmüket!
25:21
(13:11)
vége
> >
Az első húsz percben szoros meccs volt, majd javitott a védekezésén a DKKA, és TÓTH-ot megtudták akadályozni a góllövésben. A félidőben kettővel ment a hazai csapat, majd az első félidőt 5:0-val nyitották, ami rá is nyomta bélyegét a meccsre. A végén azonban még volt tartás a vendégekbe feljöttek két-három gólra, ami azonban maradt is a lefújásig igy egy remek, küzdelmes mérkőzésen nyert a DKKA. Érdemes megemliteni Tóth Gabriellát, aki 12 gólig jutott, a hazai oldalon pedig Vincze Melindát aki 9 gólig jutott!

Az első félidő utolsó 10, és a második félidő első 10 percében nőtt ellenfele fölé a Dunaújvárosi KKA, és megérdemelten 25:21-re győzött a Mosonmagyaróvári KCSE csapat ellen. Köszönjük figyelmüket!
30:29
(18:13)
vége
> >
Elképesztő izgalmak után gyűjtötte be a rendkívül fontos két pontot a váci együttes, amelyik az utolsó percekre teljesen elkészült már az erejével.

A mérkőzés eleje a Debrecené volt, szebbnél szebb gyors gólokat szereztek a vendégek és a kombinatív játékban is a váciak előtt jártak egy lépéssel. A 17. percben megfordult a játék képe és a Vác 5:10 után produkált egy 12:2-s rohanást, ezzel már öt volt a hazai előny, ami előtte még öt gólos hátrány volt.

A fordulás után fokozatosan, szívósan közeledett a Debrecen és kis híján elcsent egy pontot Vácról. A Vác a végén teljesen elfáradt már, szerencséjükre nem 61 percig tartott a mérkőzés. Még mindig nagyon sok dolog van, amit helyre kell hozni Vácott, mert ez a győzelem nagy részben a szerencsének is köszönhető, a Loki ugyanis rendkívül sok ziccert kihagyott a végén. De a Vác 30 gólt lőtt, a DVSC pedig 29-et, így a két pont ezúttal Vácott maradt.
Kiegészítés a meccs margójára: minden elismerés és tisztelet a debreceni szurkolóseregé, akik fáradhatatlanul a váciakkal együtt teremtettek csodálatos hangulatot a csarnokba, a vendégek hangosan, ám végig sportszerűen biztatták kedvenceiket.

Vác – Debrecen: 30-29!
Köszönöm a figyelmet!
----
45:16
(21:8)
vége
> >
Egy igen sima mérkőzés végén őrizte meg veretlenségét a Ferencváros és Nerea Pena vezetésével, aki egymaga tíz gólt lőtt aratott 29 gólos győzelmet.

Az első félidő után a másodikat is végig uralta a zöld-fehér alakulat és könyörtelenül kihasználtak a szegediek labdavesztését, amiből rengeteg volt, így érvényesítették a papír formát Elek Gábor csapata.

Köszönöm a figyelmet!