34:26
(13:12)
vége
> >
A mérkőzés végén már cserélgetett a Vác, a Békéscsaba is, így a vendégek kicsit közelebb jöttek, de így is megérdemelt, 8 gólos sikert arattak a hazaiak. Kiváló hangulatú meccset vívtak a felek, ami az első félidőben igen szoros volt.

A fordulás után gyorsan 4-5 gólos vezetésre tett szert a Vác, ami utána már nem csökkent három alá, sőt, már kilenccel is vezettek a hazaiak. Bíró Blanka nagyon feljavult a második félidőre, rendkívül fontos védéseivel oroszlánrészt vállalt a hazai sikerből – nem szabad elmennünk Jovetic feljavuló teljesítménye mellett sem, a legváltozatosabb helyeken volt megjátszható és jócskán javult a lövőszázaléka is. Vukcevic és Liscevic is sikeres volt ma támadásban és fontos pillanatai voltak Soós Viktóriának is. A cserélgetés után sem esett vissza a támadójáték, Tóth Eszter és Hámori is jócskán hozzá tudott tenni. A túloldalon Leposava dicsérhető a sok vállalása miatt, bár nagy volt a hibaszázaléka is. Dömény-Veress fogott labdákat, Dajka pedig veszélyes betöréseivel hívta fel magára a figyelmet. Elfáradt a végére a Csaba, így a Vác az 55. perc környékére végképp eldöntötte a találkozót. Így hat pontos, a Csaba pedig továbbra is pont nélkül áll.

Vác – Békéscsaba: 34-26!
Köszönöm a figyelmet!
----
33:23
(13:16)
vége
> >
Nyögvenyelős első félidőt mutatott a DKKA, az MTK pedig remekül játszott, a félidőben hárommal vezettek is, de a második félidőben megmutatkozott a két csapat közötti differencia. Végül tiz góllal, 33-23-ra győzött a DKKA, ezzel továbbra is 100 %-os, mig a vendégek nyeretlenek még idén. Köszönöm a figyelmet.