30:21
(13:15)
vége
> >
Aki csak a számszerű végeredményt látja, azt hinné, hogy a mérkőzést végig irányítva, könnyedén győzött a Győr, de ez nagyon nem így volt. Az első félidőben még rettentően döcögött a szekér támadásban is, de főleg védekezésben. Többször vezetett három góllal a Glassverket a második félidő elején is.

Aztán szerencsére összeállt az ETO védekezése, Amorim beállása rengeteget számított és a korábbi gyenge kapusteljesítmény is látványosan feljavult Grimsbönél. A második 30 percben mindössze 6 gólt kapott az ETO, míg 17-et lőtt! Támadásban Groot elképesztően jól játszott, számolatlanul termelte a gólokat a mérkőzés döntő szakaszában, akkor léptünk meg igazán. A norvégok jól láthatóan elfáradtak az utolsó 15 percre, onnantól már biztosak lehettünk abban, hogy a Győri Audi ETO idén is bejut a BL csoportkörébe. Ez így is történt, bár egy elemzést megér majd ez a mérkőzés mélyebben is.

Győri Audi ETO KC – Glassverket IFH: 30-21!

A kézilabda ezennel (legalábbis jó időre) elbúcsúzik oldalunktól, köszönjük olvasóinknak az elmúlt évekbeli megtisztelő figyelmüket!
----