HK Szibir Novoszibirszk – Avangard Omszk 2:5 (vége) | Szalavat Julajev – Metallurg Magnyitogorszk 2:3 (vége) | Barisz Asztana – Traktor Cseljabinszk 2:3 (vége)
Nyeftyehimik Nyizsnyekamszk – AK Barsz Kazany 2:3 (hosszabbítás vége)
vége
HK Szibir Novoszibirszk
2:5 (0:0, 2:3, 0:2)
Avangard Omszk
kedd 26.02.2013, 13:00 • Szibir, Novosibirsk • KHL
     
    58:10
    Az Avangard gólt szerzett!

    Egy vendégtámadás után az Avangard eldöntötte a találkozót. PAVLO VALENTENKO lőhetett viszonylag szabadon, miután a hazaiak nem sáncoltak kellően. A jól eltalált lövést Glass nem védhedte.

    Assziszt: Anton Kurjanov, Alexander Popov
     
    54:32
    Az Avangard gólt szerzett!

    Góllá érett a vendégek fölénye. ANDRIJ IVANOV lőtt messziről, pontosan kilőve a felsőt.
     
    39:41
    Az Avangard gólt szerzett!

    ANTON KURYANOV szerzett vezetést a vendégeknek, miután egy félfordulattal a kapuba lőtt. Glass nem sokat láthatott az esetből.

    Assziszt: Alexander Perezhogin
     
    37:39
    Az Avangard gólt szerzett!

    Egyenlítettek a vendégek egy szép összjátékot követően. KIRILL LYAMIN lőtt pontosan, miután Zaborskytól kapott egy jó passzt. Nem volt könnyű lövés, de szépen megoldotta a vendégek játékosa.

    Assziszt: Tomas Zaborsky, Dimitrij Syomin.
     
    36:09
    A Novosibirsk gólt szerzett!

    ARTJOM VOROSILOV szerzett korongot, miután a vendégek utolsó játékosának ügyetlenkedését kihasználta, innen már egyedül vihette kapura a korongot, és megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Ramo nem védhette a lövést.
     
    27:37
    A Novosibirsk gólt szerzett!

    Egy szép összjátékot követően egyenlítettek a hazaiak. ALEXANDER NIKULIN kapott kitűnő passzt, és azonnal a vendégek kapujába lőtt. Ramo nem tudott hárítani.

    Assziszt: Alexej Kopejkin
     
    24:19
    Az Avangard gólt szerzett!

    Emberhátrányban lőttek gólt a vendégek. Egy kontrából indultak meg, majd szélről Frolov a középen álló DIMITRIJ SYOMINHOZ passzolt, aki nem hibázott. Glass kapus nem tehet a gólról.

    Assziszt: Alexander Frolov

    Teleki Péter

    Gólok és gólpasszok: 28. Nikulin (Kopeikin), 37. Vorosilov - 25. Syomin (Frolov), 38. Lyamin (Zaborsky, Syomin), 40. Kuryanov, 55. Ivanov, 59. Valentenko (Kuryanov, Popov)


    HK Szibir Novoszibirszk: Glass (Gaiduchenko) – Alexeyev, Kutuzov, Kulda, Kudroc, Zaitsev, Ignatovich, Karavajev – Enlund, Drugov, Romanov – Kopeikin, Nikulin, Krivonozhkin – Shumakov, Sannikov, Gubin – Shitkov, Fyodorov, Belokon, Vorošilo.
    Avangard Omszk: Ramo (Reizhvik) – Valentenko, Belov, Salmela, Pivtsakin, Lyamin, Pujacs, Kalashnikov – Kuryanov, Popov, Perezhogin – Syomin, Zaborsky, Frolov - Taratukhin, Volkov, Ivanov – Zherbecov, Pervushin, Kuparinen, Nesterov.

    Játékvezetők: Vasilyev, Olenin – Raming, Misyur