Avangard Omszk – Traktor Cseljabinszk 0:5 (vége) | AK Barsz Kazany – Szalavat Julajev 2:3 (vége) | SZKA Szentpétervár – Szeversztal Cserepovec 4:1 (vége)
CSZKA Moszkva – Dinamo Moszkva 2:1 (vége)
vége
SZKA Szentpétervár
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Szeversztal Cserepovec
péntek 08.03.2013, 14:00 • Jégpalota, Szentpétervár • KHL
     
    48:05
    Az SZKA gólt szerzett!

    Tetszetős támadás végén növelte előnyét a SZKA. Artjuckin korcsolyázott el bal oldalon a palánknál, majd a középre belőtt korongra érkezett ALEXANDER KUCHERJAVENKO, aki a kapuba továbbította a korongot.

    Assziszt: Jevgenij Artjuchin
     
    46:19
    A Szeversztal gólt szerzett!

    Egy vendég támadás végén jó messziről, magasan lőtte a kapuba a korongot ALEXANDER RJAZANCEV. Nagyon szép lövés volt.

    Assziszt: Jevgenij Ketov és Vadim Shipachov.
     
    30:04
    Az SZKA gólt szerzett!


    VIKTOR TICHONOV kapott egy használható korongot bal oldalon, majd nem sokat gondolkozva kilőtte a hosszú sarkot. Koshechkin nem tehet a gólról.

    Assziszt: Anton Burdasov
     
    27:51
    Az SZKA gólt szerzett!

    TEEMU RAMSTEDT ugrott ki jobb oldalon, majd kapta is a passzt, vezette néhány métert, majd nagyon eltalálta. A finnek ez volt az első találata a SZKA csapatában.

    Assziszt: Jurij Alexandrov
     
    18:32
    Az SZKA gólt szerzett!

    Dallman lőtte kapura a korongot, Koshechkin ezt még védte, de a hátáról a kapu mögé került a korong, amit VIKTOR TIKHONOV szedett össze, és továbította a kapuba.

    Teleki Péter

    Gólok és gólpasszok: 19. Tikhonov, 28. Ramstedt, 31. Tichonov (Burdasov), 49. Kucherjavenko – 47. Rjazancev (Ketov, Shipachov)


    SZKA Szentpétervár: Jezov (Ivannikov) - Alexandrov, Dallman, Osipov, Chudinov, Semjonov, Kalinin, Vorobjov - Martensson, Tichonov, Thoresen - Varnakov, Panarin, Ramstedt - Afinogenov, Kucherjavenko, Arťjuchin - Rybin, Neprjajev, Sigarjov - Burdasov
    Szeversztal Cserepovec: Koshechkin (Peretjagin) - Laakso, Kiselevich, Rjazancev, Chaslava, Andersen, Jegorshev, Popov - Stolyarov , Shipachov, Ketov - Berdnikov, Bergfors, Anisin - Fedorseyev, Alexejev, Dedunov - Zemchenko, Buchnevich, Kovryshin - Kazakovcev

    Játékvezetők: Gusev, Kadjorov - Morozov, Putilin