Avangard Omszk – Traktor Cseljabinszk 0:4 (vége) | AK Barsz Kazany – Szalavat Julajev 4:3 (hosszabbítás vége)
hosszabbítás vége
AK Barsz Kazany
4:3 (1:1, 1:0, 1:2)
Szalavat Julajev
szombat 16.03.2013, 14:15 • TatNyefty Arena, Kazany • KHL
     
    69:45
    A Kazany gólt szerzett!


    Megnyeri a mérkőzést a Barsz Kazany!!! Zaripov vitte a bal szélen a korongot, majd áttette keresztbe ALEXEI MOROZOVNAK, aki teljesen egyedül vihette azt Tarrkira. A kapus előtt végül az utolsó pillanatban elhúzta jobbra a korongot, majd bevarrta a mindent eldöntő gólt!

    Assziszt: Zaripov
     
    55:48
    A Szalavat gólt szerzett!


    Kiegyenlít a Szalavat alig több mint 4 perccel a vége előtt!! STEFAN RUZICKA lőtt a bal szélről, és valahogy befért a korong Barulin lába mellett a kapuba! 3:3!

    Assziszt: Blatak, Zinovyev
     
    47:06
    A Kazany gólt szerzett!
    Ű

    Megszerzi harmadszor is a vezetést a Barsz Kazany!!!
    Ismét ILYA NIKULIN volt eredményes távolról, ha jól láttam egy védőn is megpattant a korong, és úgy szállt be a megkövült Tarkki kapujába! 3:2!

    Assziszt nélküli találat
     
    40:12
    A Szalavat gólt szerzett!


    A harmadik harmad elején rögtön kiegyenlít a Szalavat! IGOR MUSATOV nagyszerűen húzta be a kapu mögül a kapuba a korongot! 2:2

    Assziszt nélküli találat.
     
    38:46
    A Kazany gólt szerzett!


    A vendég harmad szélénél gyorsan járatták a korongot a hazaiak, amit végül ILYA NIKULIN lőtt el, Tarkki pedig már nem ért oda a lövésre, így a korong a jobb fölsőben kötött ki!

    Assziszt: Korneyev, Morozov
     
    17:54
    A Szalavat gólt szerzett!


    Ami nem megy emberelőnyben, az megy egyenlő állásnál! Trubachyov vitte végig a pályán a korongot, majd a kapu előtt ALEXANDER SVITOVHOZ passzolt, aki szemből ellőtte Barulin mellett!

    Assziszt: Trubachyov
     
    12:25
    A Kazany gólt szerzett!


    Megszerzi a vezetést a Barsz Kazany! JARKKO IMMONEN küldte kapura messziről a korongot, Tarkki pedig már csak a gólvonal mögül tudta azt kiütni! 1:0

    Assziszt: Pesonen, Obukhov

    Dávid Kiss

    Gólok és gólpasszok: 13. Immonen (Pesonen, Obukhov), 39. Nikulin (Korneyev, Morozov), 48. Nikulin, 70. Morozov (Zaripov) – 18. Svitov (Trubachyov), 41. Musatov, 56. Ruzicka (Blatak, Zinovyev)


    AK Barsz Kazany: Barulin(Garipov) - Nikulin, Korneyev, Zaripov, Kapanen, Morozov - Kulyash, Medvedev, Pesonen, Immonen, Obukhov - Zakharchuk, Khomitsky, Tereshcenko, Lukojanov, Petrov - Yarullin, Bodrov, Golubev, Zherdev.
    Szalavat Julajev: Tarkki(Vasilevski) - Atyushov, Sopel, Stepanov, Glukhov, Musatov - Blatak, Proshkin, Mirnov, Pihlstrom, Kaigorodov - Zuarev, Koltsov, Ruzicka, Filatov, Zinovyev - Isangulov, Trubachyov, Svitov, Pankov.

    Játékvezetők: Bulanov Vyacheslav, Ravodin Alexei - Sivov Dmitry, Shelyanin Sergei.