VfB Stuttgart – Borussia Dortmund 1:2 (vége) | 1. FSV Mainz 05 – Werder Bremen 1:1 (vége) | Fortuna Düsseldorf – Bayer Leverkusen 1:4 (vége)
Bayern München – Hamburger SV 9:2 (vége)
vége
Bayern München
9:2 (5:0)
Hamburger SV
szombat 30.03.2013, 18:30 • Allianz Arena, München • Bundesliga
     
    87
    A Hamburg gólt szerzett!

    HEIKO WESTERMANN fejesgóljával zárkózik a a Hamburg. Van der Vaart rúgta be a szögletet, Westermann pedig védhetetlenül a kapuba fejelt. Szép gól volt ez is.
     
    76
    A Bayern gólt szerzett!

    Egy percre megérkezett a válasz az iménti Hamburg gólra. FRANCK RIBERY, ha már bejött, akkor ő is rúg egy gólt, gondolhatta magában. Schweinsteiger passzolt neki nagyon okosan, a fraacia pedig nem hibázott.
     
    75
    A Hamburg gólt szerzett!

    JEFFRY BRUMA talált be a hazai kapuba.Van der Vaart adta a gólpasszt. Igazából ez a gól semmiből nem született, de legalább a szépítés összejött a vendégeknek.
     
    68
    A Bayern gólt szerzett!

    CLAUDIO PIZARRO növelte tovább az előnyt. A most beállt Müllerrel játszott össze.
    Önbizalomhiányban nem lesznek a bajorok a keddi BL meccsen az biztos.
     
    54
    A Bayern gólt szerzett!

    A vendég védők ügyetlenkedése után Pizarro csente el a labdát, majd középre ARJEN ROBBENHEZ passzolt, aki a kifutó kapus fölött nagyon szépen átemelte a labdát. Tökéletes technikai megoldás.
     
    52
    A Bayern gólt szerzett!

    HOHOHÓÓÓÓ!!! Micsoda gól! Mintha csak a grundon lennének a bajorok. Robben úgy ment át a védőkön jobb oldalon, mint kés a vajon. Laposan bepasszolta a labdát középre, CLAUDIO PIZARRO pedig sarokkal, látványosan a kapuba passzolt. Gyönyörű mozdulat volt.
     
    45
    A Bayern gólt szerzett!

    CLAUDIO PIZARRO adta meg a félidő végén a csattanót.
    Ez már így nagyon csúnya, és még hátra van egy félidő.
     
    34
    A Bayern gólt szerzett! Gólszerző ROBBEN.
     
    31
    A Bayern gólt szerzett!

    CLAUDIO PIZZARRO fejesével már három a húsvéti nyuszi. Robben lőtte be a szögletet, erre érkezett pontosan Pizzarro, aki pontosan fejelt.
    De hol vannak a vendég védők? Hol van Damon Hill?
     
    18
    A Bayern gólt szerzett!

    BASTIAN SCHWEINSTEIGER fejelt közelről a Hamburg kapujába. Shaqiri rúgta be a labdát, a bajorok játékmestere pedig közelről védhetetlenül fejelt.
     
    6
    A Bayern gólt szerzett!

    SHAQIRI kapott labdát, mjd néhány métert még tolt rajta, és 20 méterről okosan kilőtte a bal alsó sarkot. Jól bekezdett a Bayern.

    Teleki Péter

    Gólok: 6. Shaqiri, 18. Schweinsteiger, 31. Pizzaro, 34. Robben, 45. Pizarro, 52. Pizarro., 54. Robben, 68. Pizarro, 76. Ribery – 75. Bruma., 87. Westermann


    Bayern München: Neuer – Lahm (60. Rafinha), J. Boateng, Dante, Gustavo, Javi Martínez, Schweinsteiger – Robben (64. Müller), Kroos, Shaqiri (65. Ribery) – C. Pizarro
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Bruma, Westermann, Aogo – Rincon (58. Rajkovic), Badelj (81. Kacalj) – Skjelbred, Son (57. Arslan) – van der Vaart – Rudnevs.

    Játékvezetők: Winkmann – Bandurski, Assmuth – Schmidt