Real Betis – Sevilla 3:3 (vége)
vége
Real Betis Balompié S.A.D.
3:3 (1:3)
Sevilla FC
péntek 12.04.2013, 22:00 • Benito Villamarín, Seville • Primera División
     
    89
    A Betis gólt szerzett!
    GÓÓÓL! 0:3-ról feláll a Betis! A szögletet követően a csereként beállt NOSA IGIEBOR érkezik hatalmas lendülettel, a fejesbe még belekap Beto, de így is gól születik belőle!
     
    54
    A Betis gólt szerzett!
    GÓÓÓL! RUBÉN CASTRO áll a labda mögé, és félmagasan megcélozza a kapu bal oldalát, Beto még bele tudott érni, de így is gól születik! 2:3!
     
    43
    A Betis gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Szépít a Betis! Micsoda védelmi hiba történt! Medel rúgja bele a labdát DORLAN PABONBA, aki köszöni szépen, begyalogol vele a tizenhatoson belülre, majd hanyag mozdulattal emeli át Betot! 1:3!
     
    33
    A Sevilla gólt szerzett!
    GÓÓÓL! ÁLVARO NEGREDO kap remek kiugratást Reyestől, a vendégek támadója kihasználja a ziccert, 8 méterről nem hibázik! 0:3!
     
    19
    A Sevilla gólt szerzett!
    GÓÓÓL! IVAN RAKITIC ugratná ki a lesen lévő Negredot, aki elől egy védő elrúgja a labdát, ami így vissza kerül a középpályás elé, és ha már ziccerben találja magát, berúgja a második találatát az összecsapáson! Szabálytalan, de érvényes gól! 0:2!
     
    7
    A Sevilla gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Hidegzuhany a Betisnek! IVAN RAKITIC ugrik ki a bal oldalon, szinte az alapvonalig vezeti a labdát, eljátssza, hogy befele passzol, de a kivetődő kapus mellett a kapuba gurít! Okos találat! 0:1!

    Nagy Zalán

    Gólok: 43. Pabon, 54. Rubén Castro (bünt.), 89. Nosa – 7. Rakitic, 19. Rakitic, 33. Negredo

    Lapok:   6. Benat (RBE), 30. Amaya (RBE), 30. Alex Martínez (RBE), 56. Canas (RBE), 63. Campbell (RBE) – 53. Fazio (SEV), 94. Moreno (SEV)   55. Medel (SEV)


    Real Betis Balompié S.A.D.: Adrián – Javi Chica, Paulao(Nosa, 82.), Amaya, Alex Martínez – Canas, Benat – Campbell(Vadillo, 65.), Pabon, Juan Carlos(Molina, szünetben) – Rubén Castro
    Sevilla FC: Beto – Coke, Fazio, Botia, Moreno – Medel, Kondogbia(Maduro, 85.) – Navas, Rakitic, Reyes(Perotti, 68.) – Negredo(Manu, 91.)

    Játékvezetők: Carlos Grande – Magán, Cantón

    Nézőszám: 54000