MTK Budapest FC – Diósgyőri VTK 2:0 (vége) | Debreceni VSC – BFC Siófok 4:1 (vége)
vége
Debreceni VSC
4:1 (3:0)
BFC Siófok
szombat 27.04.2013, 18:30 • Oláh Gábor utcai stadion • OTP Bank Liga
     
    61
    A Siófok gólt szerzett!
    JUSUF DAJIC szépített! Egy beadás után üresen maradt, 5 méterről a kapufát találta el, a kipattanó azonban Verpecz hátáról a kapuba ment.
     
    53
    A Loki gólt szerzett!
    ADAMO COULIBALY triplázott! Hatalmas játékkedvel játszik ma a támadó, Ferenczi labdájára érkezett nagyszerűen és vágta a kapuba.
     
    45
    A Loki gólt szerzett!
    ADAMO COULIBALY duplázott! Telejsen egyedül votl elől, amikor egy jólírányzott indítással meglépett, Tímár lepattant róla, ő pedig ballal kilőtte a jobb alsó sarkot!
     
    24
    A Loki gólt szerzett!
    ADAMO COULIBALY 2-0-ra módosította az állást. Micsoda jelenetsor! Sidibe beadását a gólvonalról mentették, majd Ferenczi 2 méterről az üres kapura nem tudott betalálni, kapufa, a kipattanót azonban beívelte, Coulibaly pedig 5 méterről a hosszúba fejelte.
     
    2
    A Loki gólt szerzett!
    IBRAHIMA SIDIBE megszerezte a vezetést a Lokinak! Cvitkovics robogott el a jobbszélen, középre adott, Sidibéről pedig tlejesen megfeledkeztek a védők, így zavartalanul 7 méterről a kapuba passzolt.

    Sebestyén Bence

    Gólok: 2. Sidibe, 24. Coulibaly, 45. Coulibaly, 53. Coulibaly – 61. Dajic


    Debreceni VSC: Verpecz – Nagy(46. Simac, Máté, Mészáros, Korhut – Cvitkovics, Bouadla, Ramos, Ferenczi(62 Kulcsár) – Coulibaly, Sidibe(75. Dombi)
    BFC Siófok: Kurucz – Fehér, Tímár, Takács, Fodor(46. Nyári) – Pál(57. Menyhárt), Kecskés, Melczer, Nagy, Gál – Dajic

    Játékvezetők: Bognár Tamás