Wigan Athletic – Swansea City 2:3 (vége) | Manchester City – West Bromwich Albion 1:0 (vége)
vége
Wigan Athletic
2:3 (1:0)
Swansea City
kedd 07.05.2013, 20:45 • DW Stadium, Wigan • Barclays Premier League
     
    76
    A Swansea gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Vezetnek a vendégek! Egy beívelés után egymásra várnak a hazai védők, a labda a szemfüles DWIGHT TIENDALLI elé kerül, aki egyet tol rajta, majd megszerzi a harmadik walesi találatot! Védelmi hiba! 2:3!
     
    59
    A Swansea gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Ismét egyenlítenek a walesiek! ITAY SHECHTER lő 18 méterről, két védő is közbelép, irányt változtat rajtuk a labda, ami a vetődő Jeol mellett a hálóba köt ki! 2:2!
     
    53
    A Wigan gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Újra vezetnek a hazaiak! Koné viszi el az embert, JAMES MCCARTHY befut a helyére, és laposan, a kivetődő Joel mellett a sarokba gurít! Williams hiába vetődött, a védő elkésett! 2:1!
     
    50
    A Swansea gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Egyenlítenek a vendégek! Routledge ívelt passzát ÁNGEl RANGEL közel az ötös sarkához, kapásból, életerősen lövi a hosszú alsó felé, a labda a kapufáról befelé pattan! Óriási gól volt! 1:1!
     
    45+1
    A Wigan gólt szerzett!
    GÓÓÓL! Vezetnek a hazaiak! Vorm üt ki egy balról jövő beadást, a labda le sem esik, RÓGER ESPINOZA kapásból visszaküldi, a pattogós lövése utat talál a jobb alsó sarokba! 6 másodperccel a hosszabbítás vége előtt! 1:0!

    Nagy Zalán

    Gólok: 45+1. Espinoza, 53. McCarthy – 50. Ángel Rangel, 59. Shechter, 76. Tiendalli

    Lapok:   78. Watson (WIG), 90+2. Gomez (WIG) – 44. Shechter (SWN)


    Wigan Athletic: Joel – Boyce(Stam, 86.), Scharner, Caldwell, Espinoza – McCarthy, Watson(Gomez, 86.), McArthur – McManaman(Di Santo, 64.), Koné, Maloney
    Swansea City: Vorm(Tremmel, 85.) – Tiendalli, Monk, Williams, Davies – Britton, De Guzman – Ángel Rangel, Routledge, Pablo Hernández(Agustien, 79.) – Shechter(Dyer, 69.)

    Játékvezetők: Kevin Friend – Ledger, Massey

    Nézőszám: 18600